|
Мој став за хомосексуалноста |
Внеси реплика | страница <1 7891011 103> |
Автор | ||
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Како прво отидовте офтопик. Како второ, според мене кој, како сака нека пишува се додека напишаното држи вода.
Одговорите на овие прашања ги знаеш и самиот, меѓутоа претпоставувам, ограниченоста да прифатиш нешто што не се согласува со твоите мислења, те тера да го туркаш ѕидот со главата.
Затоа што постојат луѓе како тебе, објаснети погоре. |
||
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
||
аџија
Сениор Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
какви се тоа луѓе како мене?
никогаш не би кренал рака на хомос, само затоа што е хомос. од истите причини што не би кренал рака и над инвалид, пореметен човек или дете. но факт е дека постои одреден страв, или можеби не е ни страв, туку СРАМ кај хомосите да кажат кои се и што се. Затоа што знаат дека се неморални. |
||
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
||
аџија
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ок, твое право да сметаш дека сум ограничен, исто како што е мое право да те сметам за болен. зошто сте толку нетолерантни?
п.с. значи сепак ви е срам? |
||
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не, не ми е срам, туку имам совест која ми вели дека ограничените, ќе ми ставаат “сопки“ на секој чекор.
Зошто не гледаш пошироко што се случува во светот? Има навистина сериозни работи на кои би можел да обрнаш внимание, а не да се занимаваш со личната и свесната определба на хомосексуалците! П.С: Благодарам за дијагнозата, само би сакал да ја видам дипломата, докторе. Изменето од doriangray - 12.Јануари.2008 во 13:44 |
||
||
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
od kogo sram be adzija..od tebe ?... Изменето од Eleni - 12.Јануари.2008 во 22:29 |
||
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
||
аџија
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
иронијата е што ВИЕ зборувате за толеранција. наводно, сме требале да го толерираме вашето развратно ОДНЕСУВАЊЕ. а вие не сте биле должни да го толерирате ниту нашето совесно ЗБОРУВАЊЕ. talk about double standards... |
||
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Зошто сметаш дека нашето однесување е развратно? Ајде кажи ми каква развратност прави еден хомосексуалец! Која е границата на развратното? Кажи ми како ти сметам јас? Како би можел да ти наштетам тебе со мојата сексуална ориентација? Какво злосторство правам? Кои се симптомите на мојата болест?
А твоето зборување, можеби е свесно, меѓутоа е, да не речам, злобно. Зар јас те навредувам на некој начин? Зар јас треба да те дискриминирам и да сметам дека си будала бидејќи не си член на Менса? |
||
||
Neonic
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Eh dorian, od kogo najde da baras odgovori, pa toj znae samo omraza da siri tuka i da plue po sekoj koj ne misli kako nego(iako nemal nikakva moznost i personalno da gi spoznae sogovornicite-tie za nego se bolni,a toa se vcvrstuva pod poimot FRUSTRACIJA), a toa ne e nisto drugo,tuku refleksija na negovata frustriranost so sekojdnevniot zivot vo negovata okolina. Zatoa doagja ovde da se "oslobodi" od seta taa negativa energija koja e akumulirana vo negovata svest... Vazno e da se pljue, a ne e vazno po kogo...taka Adzija? |
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
зашто се педери |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
аџија
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
зошто мислиш дека не сум член? второ, можеме да разговараме за моите ставови, и зошто така мислам, и подготвен сум документирано со научни студии, со социолошки анализи и со етичко-морална аргументација. НО ПРВО И ОСНОВНО што мора да се случи, е да станете ЛУЃЕ и човечно да станете ТОЛЕРАНТНИ и да го прифатите нашето мислење како НАШЕ, и без навреди да се води дискусија. Значи прво што ви фали е човечност и почит кон ова размислување. Се додека само со погрдни изјави, навреди и псовки правите муабет, нема никаде да стигнете. Вашето однесување му припаѓа на едно друго доба, добата на едноумието. Денес секој има право на свое видување, размислување и на СЛОБОДНО изразување на тоа мислење. Додека ова не го сфатите, сите ваши обиди ќе приличат само на една добро организирана Гебелсова хајка. |
||
аџија
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
со секој следен пост тонете се подлабоко... мора да станете толерантни луѓееееееееееее.... доста со уличарски речник, ова не е зелениковооооо диогенчо.... |
||
аџија
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Најостро ги осудувам сите физички напади врз хомосексуалците.
Но, во исто време, НАЈОСТРО го осудувам обидот на хомосексуалните добермани да го ЗАМОЛКНАТ гласот на оние кои не се сложуваат со нив. НАЈОСТРО го осудувам обидот на хомосексуалната заедница, преку смислена кампања да го забрани зборувањето и размислувањето поинакво од нивното. Ваква арогантна хајка се нема водено уште од времето на комунистите, а пред нив, од инквизицијата. НАЈОСТРО го осудувам секое натурање што хомосексуалната заедница го прави врз општеството, обидувајќи се да наметне вредности и пракси кои мнозинството ги смета за неприкладни и неморално. СТОП за теророт над мислата и над мнозинството. |
||
Внеси реплика | страница <1 7891011 103> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |