![]() |
|
Како ви ѕвони мобилниот |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 11> |
Автор | |
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kao da sobira slajm i pluka
|
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
zrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa taka mi dzvone
|
|
![]() |
|
naum 1518118 ![]() Сениор ![]() ![]() GayLord f**ker Регистриран: 13.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 312 |
vaka....bbbbrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
drmat mame mu ebem... LOL
|
|
![]() |
|
str8up ![]() Сениор ![]() ![]() The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
ми вика: лелеее, жената звони со бугарски акценат
а за други, телефонот ми ѕвони фраерски ![]() |
|
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot ![]() |
|
![]() |
|
naum 1518118 ![]() Сениор ![]() ![]() GayLord f**ker Регистриран: 13.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 312 |
nogu frend se zamarash.... so muzikine... neka brchit isto... pomalku stress ke imash...LOLOLOLOOL
![]() |
|
![]() |
|
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
mi zvone so pesnata soulmate
![]() |
|
![]() |
|
moon88 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 178 |
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
so pesni od HIM, za sekoja grupa na luge razlicna pesna
![]() |
|
![]() |
|
Tonchie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Поискрен од Мона Лиза Регистриран: 02.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 290 |
Едниот телефон ми ѕвони со Nirvana-Smells like a teen spirit, и рингтонови за две девојки имам посебни. Еднава ми ѕвони со Попај мелодијата (прекарот и е Олива), а другата со рефренот од Negative-Bajka.
За СМС ги имам пиштолите со кои почнува Bad Copy-Kaubojci На другиот телефон Kiril Dzajkovski-Jungle shadow. За СМС го имам ласерот со кој почнува He-Man. Прилично ми се уникатни во ѕвонењето и двата телефона ![]() |
|
Немам потпис, ама имам профил на YouTube
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
на вибрација ми е...
![]() ![]() Тоше Проески - Чија си |
|
![]() |
|
analiticar ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 69 |
nokia tune
|
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Igri bez granici - Tose |
|
![]() |
|
NRGMKD ![]() Сениор ![]() ![]() THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Tokyo Drift......
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
CIU CIU TUPPPP
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |