|
F.I.S.T. |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | |
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
пред 2 саати им бев на проба...ееее закон си поминав...а особено лудо откачуем на ментално ропство и цврсто стојам...човече каква збирка на зборови се тие ФИСТ...лудо лудо...тие две највеќе ми лежат пошто ми мава музичето на рок....ај сега у сабота има едно дооообро да се истресам на тие ..малце криво ми е што си ја потскратив косата ама сеуште има со што да се врти....
Изменето од blueprayer - 24.Септември.2007 во 23:06 |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
за Фист е ајде де стаи нешто инфоративно барем ти си таму ја ке ставам за друга група чек сега малце ке активирам
Ствано сега нешто се раздвижија групиве ,,,, Изменето од str8up - 11.Јануари.2008 во 18:22 |
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
за ФИСТ информации???? вчера склопија нова песна, звучи топ па ќе видиме со албумов што ќе го издадат во соработка со литиум рекордс...јас сум многу задоволна од тоа што сега го прават, особено откако се со бенд....
Изменето од str8up - 11.Јануари.2008 во 18:22 |
|
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
епа бидна и настапот на школкаааа....дооборо беше самокришо да не закаснеше...али важно имаа подршка и беше ок....
|
|
|
|
str8up
Сениор The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot |
|
str8up
Сениор The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ВЧЕРА НЕМОЖЕВ ДА ПИШАМ, АМА ЕВЕ ДЕНЕС...
ДЕН-ПРВИ;ГОДИНА-ВТОРА...СЕУШТЕ ФИСТ ВЧЕРА СЕ СЛАВЕШЕ 2 ГОДИНИ ФИСТ, ПИЕЊЕ, СМЕЕЊЕ, НЕ ЗАБАВУВАA ЕЛВИР МЕКИЌ И BIG MAMMA АМА ДА НЕ ИСПАДНЕ ДЕКА САМО ПИЕМЕ, НАСКОРО, ДОАЃА И АЛБУМОТ Изменето од str8up - 29.Јануари.2008 во 14:04 |
|
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot |
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
убаво, убаво |
|
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Епа ај нека ви се множат, ви посакувам успех и дружење какво што отсекогаш сте посакувале Изменето од Drlja - 29.Јануари.2008 во 16:31 |
|
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |