![]() |
|
Сфатив дека се изменив... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 5> |
Автор | |
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Косата ми порасна и се изменив петен и у лице аи исто така орасав ко девојка сум а не девојче
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Koga zabelezav deka duri i na gzot pocnale da mi rastat vlakna
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
dobro utro...
vidi, vidi, koj se vratil....
welcome
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
nie non-stop se menuvame ... kontinuirano imame promena na nasata struktura ... onoj koj sto saka da ostane ist ... djabe mu e trudot ... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Fala, fala, se glea deka najvise me sakas...eve i ja na tebe
![]() |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
zdravo zbunet ... dobre dojde ... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
abe kjuti!
son ne me fati
noktite si gi izgrizav
baklavata mi ostana neizedena
vesti prestanav da gledam...
se` od pusta misla kaj e detevo
![]() |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
Ih mori da ne puknes...ko majka me sakala eve ti edna backa
![]() A za marco_antony nema backa da ne se svatime pogresno...eve guska ![]() |
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
toa sto sum bila vcera,ne sum denes,a nema ni utre da bidam,taka sekoj den!
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Nikogo vistinski ne mozeme da promenime.Ludjeto se menuvaat
sami za sebe no, mozeme da pomogneme,da gi potikneme,da im bideme izvor,inspiracija,ako nekoj navistina saka da se promeni vo pozitivna smisla... Obichno,losh*te iskustva i nauchenite lekcii od niv ne smenuvaat na pozitivno.Zivotot sepak moze da bide poubav,ako neshto koe ni prechi promenime,...zabranite mozat da se pretvorat vo sloboda,slabosta-vo sila,tagata-vo radost.Se shto treba da napravime e da pochneme da realizirame se ona shto e mozno i koe ke ne dovede da sme podobri od ona shto sme bile...zatoa,promenite ne se neshto koe treba da go izbegnuvame. Jas,reshiv....radikalno se menuvam ![]() |
|
![]() |
|
Padnal starec u endek i pomilnale dvajca mladi i go zaebavaat, a on :
- A be mockovci edni, na vasi godini po dva endeka sum ripal ! A otkako si zaminale i on si rekol pod brk : - A be isto gomno bev i togas |
|
![]() |
|
Mishell_G ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Postojano se menuvam, samo toa sto navistina sakam da go smenam ostanuva isto
![]() |
|
![]() |
|
Go meram cestopati so metro za da proveram kolku se menuvam
|
|
![]() |
|
Anthony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3379 |
Posle eden zivoten neuspeh
(da ti se pluknam vo ljubovta!- shto mi trebashe...) svativ deka povekje ne sum istiot... Bi sakal da sum onoj stariot ama neshto odvnatre ne mi dava!!! Svakjam deka ne mozam povekje da se menuvam - ne mozes da nauchis staro kuche na novi trikovi ![]() i toa soznanie ponekogash teshko mi pagja |
|
It’s nice to be important....it’s important to be nice!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |