|
Сите заедно, сите за едно |
Внеси реплика | страница <1 420421422423424 716> |
Автор | ||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
aj ke mu prostam
vidi, vidi aukcija pravi, pocna da se rasprodava |
||
T-E-T-E
Сениор Регистриран: 20.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
raka shto dava ne se sushi
|
||
T-E-T-E
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
tete, ti od antikorupciska si
|
||
T-E-T-E
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
na ama do tolku se razbiram od zakoni
|
||
|
||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa mirna aukcija se vika toa, i legalna e
secret auction
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ama porakite javno ke bidat otvoreni i taka ke nema prostor za manipulacii, odnosno korupcija
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
veke si korumpiran
|
||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ke ti go otkornam toa okceto, ne me provociraj
|
||
s.r. Dzaki |
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ako mozes!
|
||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne mozam navistina, se umoriv mi se spie i glava me boli |
||
s.r. Dzaki |
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da be sega umoren..........neli sekogas si raspolozen i odmoren kako takov te citam
|
||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa i jas imam dusha, tolku zheni navalivte na mene
|
||
s.r. Dzaki |
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sto da ti pravime koga samo ti ne druzis
|
||
Внеси реплика | страница <1 420421422423424 716> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |