|
Порака во шишето |
Внеси реплика | страница <1234 20> |
Автор | |
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
TRUST ME FOREVER! |
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да си жива и здрава голема МАКЕДОНКО.......... Нека твојот поздрав биде порака до сите македонци, дека треба да се освестт. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ke ja najdes ti mojata poraka vo sise vo pretstojnava 2008, go cuvstvuvam toa....potoa istata ke stane realnost
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako ja primis porakata znaj deka e pisuvana specijalno za tebe
|
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
Izzi
Сениор BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
добро бе...кај се погоди ти...
|
|
|
|
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
prati mi pari te molam
|
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ti ja ostaviv porakata na tvojot star broj sto ne go koristis...znam deka veke me zaboravi i me izolira od se!
Mojata bitka zavrsi milo moe,ostanuva da go vrvam zivotot vo sostojba na letargija i spomeni sto ne ovetvuvaat.Svativ deka nemozam da te imam...vo niedna kombinacija.Na kogo mu e potreben covek so skrseno srce i skinat dzeb?Covekot sto te vrati vo zivot i ti dade se od sebe go nema poveke...se sto bese ubavo vo mene iscezna za mig.
Ostana samo mojata ljubov kon tebe sto ke si ja cuvam samo za sebe...cista i nedoprena...nastrana od se i od site!!!
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
return to sender
adress unknown |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ostani kade sto si, civilizacijata e sranje!!!
|
|
|
|
Mishell_G
Сениор Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mi go zema zborot od usta.. Ne samo da ostane kaj sto e, tuku po moznost da mi prati i adresa da stignam do tamu |
|
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Уф, ептен е убаво... од каде беше фразава, не ми текнува? Знам дека беше трогателен момент...на “врв мисла“ ми е Мојата порака.. Денеска е петок, 11/1/2008, 9:20, уште од сабајле сум во љубовничко расположение- иако е магливо надвор, мотивирана да сработам повеќе од вчера, а и да си купам нешто убаво... Имај убав ден, Кали |
|
irenka b.
Сениор Регистриран: 13.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MAKEDONIJA E NAJUBAVA ZEMJA NA SVETOT
|
|
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DA ZNAM DEKA IMAM USE EDEN DEN,KE TE UBIEV!!!!!!!!!!!!!
|
|
Внеси реплика | страница <1234 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |