|
ДНЕВНО - политички случувања |
Внеси реплика | страница <1 2324252627 36> |
Автор | ||
ntg2003
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 483 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па много си злопаметен
|
||
m__g__
Сениор Регистриран: 22.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 591 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
и добропаматен съм ама за сега нема какво да покажа
|
||
ntg2003
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Представих си го. |
||
ntg2003
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да не се косят Албанците. Такъв си е редът.
|
||
m__g__
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
имах аз една мечтааа
ама изчезна |
||
Neonic
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Abe, ne deka treba hitno da se menuva vizniot rezim so Albanija, ama bas mi e milo za ovoj poteg. Sto mislese Albanija koga gi selektirase Makedonskite gragjani na granica, koi treba a koi ne treba da plakjaat i vadat viza? ( Albancite od Makedonija bea privilegirani da ne im treba viza iako imaa ist Makedonski pasos kako i Makedonscite,a Makedoncite vadea vizi-dvojni arsini).... E pa sega neka odat vo Tirana pred ambasada za da cekaat viza... bas mi e milo.... |
||
Калпазан
Сениор Регистриран: 21.Јуни.2006 Локација: Slovenia Статус: Офлајн Поени: 466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ама, батка, ние не тврдиме дека албанците биле македонци..
А вие ТВРДИТЕ дека македонците биле бугари...
Значи овака...
Македонците СЕ бугари, само додека нивниот третман не ја загрози перспективата на матичната земја (Во овој случај - Бугарија), за ЕУ и НАТО!
Инаку, пак си остануваат бугари, за внатрешно-политички пресметки, докажувања некакви изветреани `патриотизми` како и собирање ефтини политички поени во лицето на по-неписмениот дел од домашниот електорат...
Затоа пишував, пред една година, бидејки тогаш СЕ РАЗОТКРИ дека воопшто не не сметате за бугари, иако така тврдите се од 1918.
Кога дојде тестот - си ја покажавте природата (крзната ги менувавте често и понапред).
Затоа пишував а не како реакција на самите визи...
Визите доаѓаат и си одат..
Ама, говнаријата е направена и ќе си се раскажува преку кој знае колку генерации...
Сега ме разбра ли?
|
||
Македонија - Моја Дежела
|
||
m__g__
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Калпазане, разбирам те бе човек
Имаш право на такава реакция но не си прав в детайлите преброих ги - 7 пати не си прав Аз никога не съм подкрепял визите - нито съм чул някой в БГ да го подкрепя. Това е политиката - БГ срещу 26 Ти разбра ли ме сега? |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
marsh
sicki tvoi postove sa sranje tuk i mnogo hubavo znaes ce e tak me razocara od turkomongol 100% na kraj izliza pak mongoloturk100% Изменето од anakin - 10.Јануари.2008 во 07:56 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
ntg2003
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Нещо, мастер, не си в настроение?
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a v kakvo to nastojenje da sam???? kogato 100% turkomongoli s drugar mi mg na celo mi ga rasipvat i mislat ci sa humorni i ci basta im e kitajskijat bog na humora |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
m__g__
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
кое не ти се хареса Анакин???
айде обясни ми кое не ти хареса в моя пост? с кое те засегнах? ааа??? ако ми го покажеш - ще го избърша и ще ти се извиня ей тука пред всички! ХАУ Изменето од m__g__ - 10.Јануари.2008 во 10:12 |
||
Калпазан
Сениор Регистриран: 21.Јуни.2006 Локација: Slovenia Статус: Офлајн Поени: 466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Значи - заклучок. Не сме бугари ни ние ни егејците, и се користи тој аргумент само како монета за подкусурување во дилови со трети змји.
Ај да го прашам Симеончето, дали толку лесно би се откажал од Велико Трново, Преслав и Шипка?
Мислам дека сум довлно јасен.
Поздрав
Изменето од Калпазан - 11.Јануари.2008 во 04:32 |
||
Македонија - Моја Дежела
|
||
ntg2003
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
"Значи - заклучок. Не сме бугари ни ние ни егејците, и се користи тој аргумент само како монета за подкусурување во дилови со трети змји.
Ај да го прашам Симеончето, дали толку лесно би се откажал од Велико Трново, Преслав и Шипка? Мислам дека сум довлно јасен. Поздрав" Поздрав Калпазан, колкото и да ми е мачно да го призная си прав. Сто пати прав. И не е от днес Изменето од ntg2003 - 11.Јануари.2008 во 10:41 |
||
Внеси реплика | страница <1 2324252627 36> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |