|
IN VINO VERITAS |
Внеси реплика | страница <1 23456 7> |
Автор | ||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ако останеш доследна на ова ОДЛУКА, тогаш мора да си победник. Вистината не е во виното. Вистината е негде длабоко во нас, а виното само ја исфрла на површина и го тера другиот/та во нас само да изврши презентација. Драго ќе ми биде ако денот божји со сета своја моќ делувал на тебе. Тогш те поканувам во поход, во кој мора да победиме друг во друг. Сега засега во таа војна сеуште е победник другиот. Дај боже да грешам. |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
Mishell_G
Сениор Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vinoto nema da gi resi problemite, toa e privremeno begstvo (vo ekstremni slucai neophodno ). Vistinata kakva takva mora da ja pogledneme vo oci, drugo ne ostanuva..
|
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ааа зашто па да е секогаш за љубовни јади?? ајде дечки кој е разочаран мењајте разположение
иначе виното е скогаш довродојдено за убави роматични вечери (бар според мене) Изменето од Tattoo Beauty - 08.Јануари.2008 во 01:14 |
||
Mishell_G
Сениор Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Eh romanticna vecera.. sto bese toa zaboraviv
|
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
епаа правиш некое лесно јадење имаш слати и црвено винце + имаш шери бонбончиња , пушташ тивко музиче може и малце џез... палиш свеќа ,,, јадеш колку што јадеш ( бај д веј си облечен /а провокатривно за таа вечер иии после идеш на танго или у кревет на бакнежи......
не кажувам хахахах така мене ми е |
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Panta rei, ништо изгубено. Се ќе си дојде на свое место. |
||
|
||
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
батали вино, кажи си се при чиста совест. ОК? |
||
|
||
moon88
Сениор Регистриран: 29.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
да ама кога барем едниот е трезен тогаш се паѓа во вода
|
||
inessX
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 405 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zavisi pod kolkavo dejstvo na
alkohol se naodjas. Ako kazes nesto sto netreba pa utredenta da ti e sram da se pojavis? Ne, poubavo e na trezno Изменето од inessX - 11.Јануари.2008 во 19:12 |
||
Sweet angel^^^
Група Регистриран: 11.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 88 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hah ama lek najde ti..... |
||
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ова веќе ми е познато. Не очајувај. |
||
|
||
Sweet angel^^^
Група Регистриран: 11.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 88 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ocajuvam se ubiv od placenje a tuka tattoo beauty ama pisala sea uste povekje se rastaziv
|
||
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Само гордо. После секоја бура довагја сонце. А, виното, чувајтего, што е постаро тоа е подобро. |
||
|
||
~ThA DrEaM~
Група Star Love Регистриран: 14.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 79 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
So very true.
|
||
www.vicoteka.srkaj.com
|
||
Внеси реплика | страница <1 23456 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |