![]() |
|
Каде сакате да живеете? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1213141516 38> |
Автор | |
m__g__ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 591 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
на Марс
|
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Било каде само да има море и топла клима. |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
zumbulka ![]() Нов член ![]() Регистриран: 05.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 22 |
jas sakam da ziveam vo Portugalija....ne znam nisto za drzavata, ama ubavo mi zvuci..mislam deka imaat se sto mi treba...plazi i more
![]() |
|
![]() |
|
blagorodna ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 568 |
Negde kaj sto nema zlikovci
kako na forumot veroispoved |
|
![]() |
|
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Големо БРАВООО! Македонија е прекрасно делченце од земјината топка, само треба да си го преиспитаме и смениме нашиот однос кон неа. Криво ни е што ја сакаат Грците, Бугарите и Србите, а не сакаме да живееме во неа. Ова е срамно! |
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
![]() |
|
hacko ![]() Сениор ![]() ![]() The Ultimate HackMan Регистриран: 19.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 119 |
Havai
|
|
Svijet je okrutan...Okrutniji od juce...
|
|
![]() |
|
bibka ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 08.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 84 |
Живеам во Скопје,а душа давам за Охрид!
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
TAMU KADE IMA MOREEEEEE
|
|
![]() |
|
devojka21 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 184 |
Prilep
![]() Изменето од devojka21 - 06.Јануари.2008 во 03:52 |
|
Life is beautiful
|
|
![]() |
|
str8up ![]() Сениор ![]() ![]() The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
во тафталиџе во куќата...САМ...(не баш сам)
![]() |
|
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot ![]() |
|
![]() |
|
is no good ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 92 |
Солун а може и да му се вратам на монако
|
|
www.komiti.org
|
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Na BERMUDSKITE OSTROVI.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
nevermind ![]() Нов член ![]() Регистриран: 26.Јануари.2007 Локација: France Статус: Офлајн Поени: 4 |
kavadarci
|
|
![]() |
|
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Ај ќе си го земеме морето што ни припаѓа па никој нема да сака да ја напушти државава
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1213141516 38> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |