|
Сите заедно, сите за едно |
Внеси реплика | страница <1 403404405406407 716> |
Автор | |
keti72
Сениор Регистриран: 13.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3353 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Таман се израдува човекот, види шо убаво се распеа
|
|
Keti72
|
|
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas sum tuka, a pokasno ke bidam ovde
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А, Јас сум овде, а покасно тука.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
irenka2
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1954 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Teteeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
T-E-T-E
Сениор Регистриран: 20.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pozdrav od nokna smena
citam nacela i principi..koj gi krsi koj gi postuje....a i titula nekoj si smenil...a sto naj vise me iznenadi,e toa sto po dolgo molenje,nekoj dobi nesto pa ko Trendo...ni fala ne rece...sram te bilo..ova Djaki primase do sega..i ke te gusnev,ama znam deka uste nemas normalna agregatna sostojba..pa da ne se trosam..pozdrav i do Ira,Lili i Mari...ma treta smena gi saka site(ova zaraza od GV)...prva ,vtora i treta smena...mada gledam deka nokna smena nesto zabusava...ama moze uste pakuvaat igracki,pa opravdano |
|
raka shto dava ne se sushi
|
|
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tete , ti mene ne me gushna ama jas ke te gushnam i toa jako ke te stegnam
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
irenka b.
Сениор Регистриран: 13.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dobro utro
Lele Tete duri posle 2 h se javila |
|
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sakas uste?
aj uste nekolku
|
|
s.r. Dzaki |
|
irenka b.
Сениор Регистриран: 13.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Znaci Tete nokna ptica od prv rang kako ne i se spie
|
|
irenka b.
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako si misje?
|
|
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dobar sum, madam, fala na prasanje, a Vie kako ste?
|
|
s.r. Dzaki |
|
irenka b.
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
odlicno
pocnav da ucam da vozam i se cuvstvuvam ko ferari vozac |
|
dama
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 282 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
IRENCE BAS UBAVO USTE FERARI I TAMAN
|
|
irenka b.
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne mi se veruvase deka brzo ke vozam inaku sum bavna
|
|
Внеси реплика | страница <1 403404405406407 716> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |