![]() |
|
Рап музика (генерална дискусија) |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 11> |
Автор | |
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 05.Ноември.2007 во 21:07 |
KOJ E NAJDOBAR RAPER
Изменето од anastea - 25.Јуни.2008 во 16:01 |
|
Sunce hvala ti sto si isashlo za mene,sunce OBECAJEM MISLI SU MI POZITIVNE!
|
|
![]() |
|
Tonchie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Поискрен од Мона Лиза Регистриран: 02.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 290 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Љеље неписмен рапер, ЉоЉ P.DADDY бре?!
Нема најдобар, има рапер што највеќе ти е по ќејф.
Ај кога ќе стекнеш респекАт ќе знаеш како да поставуваш теми, уште повеќе теми со анкети :)
|
|
Немам потпис, ама имам профил на YouTube
|
|
![]() |
|
str8up ![]() Сениор ![]() ![]() The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
Како најдобар од понудениве би го избрал Jay-Z кој е во најтесна конк*ренција со Snoop Dogg.
Во овој круг би ги додал и: Fat Joe, NAS, Kanye West, MethodMan, Talib Kweli, Common, lil weyne, pharrell... А P.daddy повеќе би рекол дека е добар продуцент отколку артист. исто така добри продуценти се Timbaland, pharrell, DJ Premier.... |
|
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot ![]() |
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
еминем
|
|
![]() |
|
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
ja ne deka slusam rap ali bez navreda raperite mi se epten kao navlezeni u film i sl.stvari,taka da moe mislenje e deka nieden ne e dobar
|
|
![]() |
|
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Dele od karpos 2
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
str8up ![]() Сениор ![]() ![]() The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
го слушам новиов албум на 50 цент и многу ми е добар, мада тапа ми е артистив...чудно...curtis...навистина албум кој заслужува да се преслуша(кој сака, се разбира ![]() |
|
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot ![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
jas za drug glasam posto go nema na listata....
![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
KikoMC ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 178 |
odgovorete..Temnata Strana, DNS ekipa, Dzaka Nakot, Legijata..itn
Изменето од anastea - 25.Јуни.2008 во 16:13 |
|
![]() |
|
![]() |
|
no name ![]() Нов член ![]() Регистриран: 08.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 28 |
Iam slusnato
![]() |
|
![]() |
|
no name ![]() Нов член ![]() Регистриран: 08.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 28 |
Klan Istok
Legijata Dzaka........ posle Green Out Replika i taka natamu |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
2pac
|
|
![]() |
|
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
da imam slusnato za mk rap i go slusam samo poretko
|
|
![]() |
|
EmIIIjA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 186 |
da:) dadicka slusa rap,posebno makedonski-ona e pomala od mene!
|
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |