|
Може ли да се вљубиш во забранета личност |
Внеси реплика | страница <1 1011121314 31> |
Автор | |
Mishell_G
Сениор Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prosto se divam kakov moral sirime na podforumot.. Nisto ne e zabraneto, se e dozvoleno ..Uf ima sto da ucat pomladite od nas ..
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da de da |
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mladite neka se ucat na drugo mesto
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кажав јас лимитот го павиме ние самите а никој не е ничија сопственост
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Учи од од оноа кое ти се пишува на SKYPE |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се вљубив во забранета личност, и со тек на време забраните попуштија
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo se treba da se veruva. Normalno se koe ni se nudi a od koe nie begame svesno. |
|
|
|
devojka21
Сениор Регистриран: 02.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 184 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ова не е фер за сите 4
ако се сериозни врските не смее да се случи ова
а ако веќе има вистинска силна хемија , која ја нема во старата врска би требало да се раскини со старата љубов, па да се почне да се негува оваа новата, зошто мислам дека не постојат причини кои што не би дозволувале некоја врска да се прекине бидејќи во секоја врска партнерите се доброволно
Мене лично ова некој да ми го направи зад грб мн би ме повредило
а ако мојот дечко мисли дека со некоја дрга ќе е посреќен јас секогаш му го оставам патот отворен зашто нели среќата е смислата целта на животот,
па така девојко ако ова ти се случува тебе лично мораш да прекинеш со оваа ситуација каде се е лага или биди со стариот или почни со новиот но кога ке се одлучуваш не мисли само за денес помисли и за утре
|
|
Life is beautiful
|
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Подобро да му раскинеш додека сте во неинституционализирана врска како дечко и девојка, отколку во брак, Во бракот последиците се сериозни.
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....ccc ne mi se veruva...zar uste postojat takvi "korelacii"..ja mislev toa samo uste na film go ima
|
|
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а што е забранета личност?
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kerkata na generalot!,....valjda
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А, каде живеат тие забранети личности??? Во РЕЗЕРВАТИ???????? Доколку е така тогаш се забранети, не верувам оти постои отмица, бегање и слично...................
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 1011121314 31> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |