IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Сите заедно, сите за едно
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сите заедно, сите за едно

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 401402403404405 716>
Автор
Порака
Lilija7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Август.2006
Статус: Офлајн
Поени: 8994
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2008 во 10:51
Originally posted by DJAKONDO DJAKONDO напиша:

Originally posted by Lilija7 Lilija7 напиша:

nekoi lugje se mnogu povleceni, mnogu zdrveni (da ne kazam kako) голема%20насмевка
definiraj koi lugje, t.e. coveci....голема%20насмевка

pa marijana , se plasi da ne gushne, bozhem ke ja izedeme...
jes da obozavam meso od srna ama ne bi izel srnicka kako marijana
ma idi begaj....ti ne si lovdzijata....голема%20насмевка
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2008 во 10:52
Originally posted by marijana marijana напиша:

nekoi lugje se mnogu povleceni, mnogu zdrveni (da ne kazam kako) голема%20насмевка

koga ne gi "odrvuvale" na vremeголема%20насмевка
src aj mene gusni me....dobij eden napad na emociii, pa i ti...трепкање
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
Кон врв
marijana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 26.Јули.2006
Поени: 8066
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2008 во 10:53

dali toa volsebniot zbor e saka???голема%20насмевка

hehehe da de koga odi vo prodavnica vika"djaki site ve saka ajde dajte eden leb"-ne si znaela?голема%20насмевка
"recycle your mind"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2008 во 10:54

dali toa volsebniot zbor e saka???голема%20насмевка

hehehe da de koga odi vo prodavnica vika"djaki site ve saka ajde dajte eden leb"-ne si znaela?голема%20насмевка

hahahahahha, i mu davat dva leba....газење%20од%20смеење
Кон врв
DJAKONDO Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Регистриран: 28.Март.2006
Поени: 15052
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2008 во 10:54

Lilija nenasitna si, pa ja tebe sum te gushkal ja kogo?

ama sepak eve nekolku големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање

Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki

Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2008 во 10:55

koga ne gi "odrvuvale" na vremeголема%20насмевка
src aj mene gusni me....dobij eden napad na emociii, pa i ti...трепкање

heheh de ma src znaesh deka ne gazam principi..samo"nachela":)))
"recycle your mind"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2008 во 10:56

gostivarskite prodavaci i prodavacki gospod da gi blagoslovi...

jas ili robata ja zemam ili kusurot, sekogas vikaat po mene, eeej kusurot , eeeej cigarite itn.

Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2008 во 10:56

ama sepak eve nekolku големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање

a be dosta ti, me ugusi...Mari kje me gusne...kje skrse edno nacelo....голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2008 во 10:56

aj sega ti se molam vikni po tete..onaka mashki..cel forum da te cueголема%20насмевка
"recycle your mind"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2008 во 10:57
za da ne gazis principi, samo nacela, treba da imas emotivno cuvstvo za senzitiven oset
s.r. Dzaki

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2008 во 10:57

gostivarskite prodavaci i prodavacki gospod da gi blagoslovi...

jas ili robata ja zemam ili kusurot, sekogas vikaat po mene, eeej kusurot , eeeej cigarite itn.

toa od so gi sakas site, pa zanesen od ljubov....задоволство
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2008 во 10:58

za da ne gazis principi, samo nacela, treba da imas emotivno cuvstvo za senzitiven oset

cek malku, kaj mi e toj leksikonot, Vujaklija li bese???...збунетостизненадувањеизненадувањеизненадувањеголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2008 во 10:58

aj sega ti se molam vikni po tete..onaka mashki..cel forum da te cueголема%20насмевка

i u boja, kje ti se namolam....голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2008 во 10:59

a be dosta ti, me ugusi...Mari kje me gusne...kje skrse edno nacelo....голема%20насмевка

heheheh ajde de ..demek praznichno sum raspolozena..eve edna gushka od mene samo pazi da te udri pocheloголемо%20гушкање

eve edna i djaki da primiголемо%20гушкање
"recycle your mind"
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 401402403404405 716>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,688 секунди.