![]() |
|
Дали сте љубоморни? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 26> |
Автор | |||||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
sum, vo normalni kolicini
![]() |
|||||
![]() |
|||||
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
||||
.....a zosto custvuvas ljubomora koga nemas nesto konkretno
![]() ![]() |
|||||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|||||
![]() |
|||||
DjSpakY ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група ![]() ![]() Регистриран: 10.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 58 |
||||
da
|
|||||
![]() |
|||||
sensei ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
||||
Za ljubomora dovolen e i instinktot, a konkretno e koga ke se potvrdi instinktot. ![]() |
|||||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|||||
![]() |
|||||
Mishell_G ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
||||
Ke bidam iskrena.. edno relativno dalecno vreme toa cuvstvo na ljubomora vireese kaj mene. Denes mozam da kazam deka se izleciv od taa bolest, blagodarenie na rasuduvanjeto koe go upotrebiv mesto da se baziram na cuvstvata. Ako nekoj ne saka da bide tvoj, sto i da napravis toa nema da se sluci. Eve na primer Toj izmisluva veke so nedeli izgovori za toa zosto ne e dostapen na mobilen, navodno spiel
![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
||||
А како ќе реагираш ако си во брак и ако неколкупати го видишиш твоето сакано маженце со друга во вашиот заеднички автомобил? |
|||||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|||||
![]() |
|||||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
||||
EDNO VREME BEV LJUBOMORNA!
SLUSAV, GLEDAV, PRETCUVSTVUVAV, NAGAGJAV,
ZAMISLUVAV, SE NERVIRAV...
SEGA NE SUM!!!
ODAMNA NE SUM GO IMALA TOA CUVSTVO...I... DA VI KAZAM PRAVO...
HM...PO MALKU MI NEDOSTASUVA...
LOSA E LJUBOMORATA, AMA POLOSA E RAMNODUSNOSTA
|
|||||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|||||
![]() |
|||||
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
||||
Bev,ama kaj mene sekoe cuvstvo mom.e potisnato.....
ne cuvstvuvam nisto..........
pa ni ljubomora...(nema za kogo)
|
|||||
![]() |
|||||
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
||||
Крајно загрижувачко... |
|||||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|||||
![]() |
|||||
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
||||
da da znam...............znam jas ..
se si znam ama toa ti e.........
izgleda ke se prostime denovive,a.............
|
|||||
![]() |
|||||
Mishell_G ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
||||
Ima institucija brak, a sekoja institucija ima svoe ponistuvanje.. Si se potpisal na nekoj kodeks na odnesuvanje, ama zakonot dozvoluva i da se otpises ako ne se ispolneti uslovite za normalno funkcioniranje na zaednicata.. |
|||||
![]() |
|||||
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
||||
|
|||||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|||||
![]() |
|||||
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
||||
Не го знам значењето на овој збор.
|
|||||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|||||
![]() |
|||||
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
||||
NE SEKOGAS E TAKA AKO ZNAES DA JA SOCUVAS...........ME UBI ![]() |
|||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 26> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |