|
Секс Зезање..се што не можат другите теми |
Внеси реплика | страница <1 184185186187188 214> |
Автор | |
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...u "klanica" se ... gi fatile na delo izglea...hihihiiiihii |
|
str8up
Сениор The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot |
|
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
The SEX clan is back...
|
|
|
|
blue666
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aham
|
|
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е да бе, жими мајка. |
|
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sex is good, sex is joy, sex is life. Feel good, have joy, live life! Have sex! |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
You are talking my language
|
|
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I bet ya I do !
|
|
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
alekso_2000
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 03.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
What the f**k е ова серење на Англиски а златен јазик си имаме!!!
И после грците и бугарите ни се криви!!! |
|
car's freack
|
|
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Златен што се нервираш? Читаш како се вика темава? Читаш вовед:
Ајде прочитај поубаво, па после расфрлај се со салива . |
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....EПА БРАТ alekso...КОЈ НИ Е КРИВ,ЈАС И ТИ ИЗГЛЕДА ЗАЛУТАВМЕ ВО ОВАА ЕРА НА ГЛОБАЛИЗАЦИЈА |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
alekso_2000
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 03.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во право си Загор!!!
Самиот наслов "Seksot"! Кажи си по нашки Е**њето!! |
|
car's freack
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ААА.... НЕ!....ТАКА Е СРАМОТНО!ВАКА SEX НЕ Е ..ГЛЕДАШ ,СИТЕ БУКВИ СЕ ТУКА...
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sexot e megucovecka dejnost vo koja
mozat da bidat vkluceni razlicen broj na licnosti. A) Ako e eden , togas toj si prai so saka i to e ovaka jako iskustvo... B) Ako se dvajca moze da bide: 1. od isti pol -neznam kako ide toa sea so ke lazam 2. od razlicit pol- sum cul za ova , vikaat strasno jaka rabota bilo, ama jas sum sekoja godina u faza -lani za malku edna, ovaa godina nesto poslabo , ama ziveam u nadez,s so ima vrska ( u sekoj slucaj mozam da se rakovodam pod navedenoto pod A)) V) Ako se trojca-sea se usloznue rabotava 1. MZM - pojma nemam 2. ZMZ - eeee pusti zelbi.... 3. MMM- pu, pu skraja da e 4. ZZZ - eeeje, bar da gleam ako moze.... G) Ako se poveke od trojca, spored mojot profesor po matematika koj vikase -ako vazi za 1, za 2, i za 3, togas vazi i za n, pa sledstveno na toa ima bezbroj kombinacii za koi e potrebna analiza koja gi nadminuva ramkite na moite intelektualni, pardon, fizicki sposobnosti.... Kako i da e togas , spored nekoi pretpostavki se raboti za covecka aktivnost narecena "igranje lokomotiva i vagon" ustvari ako sakate "voz". Mislam, tesko na lokomotivata, ama jebi ga , sea nekoj mora da vozi... Inaku vo taa situacija me tesi sto vo sredno stalno sedev vo posledna klupa, pa i ovde verojatno bi bil posleden... Изменето од којсумјас - 16.Мај.2008 во 13:00 |
|
Внеси реплика | страница <1 184185186187188 214> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |