IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Музика
  Активни теми Активни теми RSS - Што мислите за ЦЕЦА?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што мислите за ЦЕЦА?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1718192021 50>
Автор
Порака
Maja6570 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 01.Декември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 16
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Maja6570 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Декември.2007 во 17:57
kaj ja najdovte bre lugje ovaa slika
ovde ceca na nisto ne lici
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Локација: Macedonia
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2008 во 10:40
Па кога Цеца личела на нешто.
Незначи ако е шеф на Белградското подземје дека треба да личи на нешто.
Таа само припаѓа таму каде и е местото.
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
topsexy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
10-K-H-HOT

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 3022
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај topsexy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2008 во 13:20
Epten i se golemi gradite.........
toa ne mi se svigja....
i ima nekoja selska faca.............
nema ni stil........
Кон врв
majstorce62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Регистриран: 23.Декември.2007
Поени: 4251
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2008 во 13:43
Originally posted by topsexy topsexy напиша:

toa ne mi se svigja....

nema ni stil........

што имаш против селските фаци? Лугето се ценат според срцето, а не според фаците. Не велам дека ЦЕЦА има широко срце - општо...
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2008 во 13:45
Ако го организира концертот што го најави за Тоше, на кој треба да учествуваат сите големи ѕвезди од екс ЈУ сцената и парите ги донира во изградбата на манастирот ќе ги купам сите нејзини албуми.
Кон врв
topsexy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
10-K-H-HOT

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 3022
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај topsexy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2008 во 13:49
Originally posted by majstorce62 majstorce62 напиша:

toa ne mi se svigja....

nema ni stil........

што имаш против селските фаци? Лугето се ценат според срцето, а не според фаците. Не велам дека ЦЕЦА има широко срце - општо...

Nemam niso protiv,tipkava epten se forsira
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2008 во 13:54

Originally posted by majstorce62 majstorce62 напиша:

toa ne mi se svigja....

nema ni stil........

Nemam niso protiv,tipkava epten se forsira

Тоа е нормално...Кој сака да тапка во место? Дали ти сакаш! Ако ти се пружи шанса да се афирмираш ќе ја фрлиш ли во вода или ќе ја зграпчиш оберачки?
Кон врв
GePaRD Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Јануари.2008
Поени: 59
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај GePaRD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2008 во 15:29
То Цецо и само напред.
GePaRDiTe Se UShTe ZiVi
Кон врв
Lady*M Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Септември.2007
Поени: 25
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady*M Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2008 во 15:57
Znam dek ne e prirodna izvestacena e napumpana u gradi(malo previse),isspricana u usta ama sepak e na svoj nacin ubava.Znaci i ne e tolku grda de ako e tolku grda i ko ke se nasminka pak ke bide grda.Zs gomno i ne mozes da go ispoliras.
Кон врв
Monuska Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2128
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2008 во 16:41
не мислам ништо посебно за неа, ниту музиката и ја слушам ниту слики нејзини гледам, паметам само еден нејзин спот нешто со гаврани и таа е во некаков си кафез...не ми се допадна
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2008 во 17:29
Originally posted by Monuska Monuska напиша:

не мислам ништо посебно за неа, ниту музиката и ја слушам ниту слики нејзини гледам, паметам само еден нејзин спот нешто со гаврани и таа е во некаков си кафез...не ми се допадна

Се е убаво додека ме развеселува.
Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2008 во 17:47
ne cenam zeni cii cicki se pogolemi od nejzinata glava dolu turbo folk i site takvi kako nea... [:-&]
Кон врв
Puma* Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Локација: Yugoslavia
Поени: 18
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Puma* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2008 во 18:10
Ceca is the bomb when you touch her tits
Its going to BLOW!!!!
Кон врв
insert Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Јануари.2008
Поени: 18
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај insert Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2008 во 18:11
Што мислите за ЦЕЦА?
Ништо,мислам што има да се размислува:)
Site greski vo recenicata se pecatni....
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1718192021 50>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,152 секунди.