![]() |
|
K-15 |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 12> |
Автор | |
GePaRD ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 06.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 59 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Абе овој цацко е тошовска паника
|
|
GePaRDiTe Se UShTe ZiVi
|
|
![]() |
|
Lady*M ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 10.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25 |
A be zakon se imam polno DVD od niv pa si gi pustam da si se iznasmeam.
TEGET CARAPA IDE NA SVE ![]() |
|
![]() |
|
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Иако половината и повеќе текстови им се од веќе видени вицеви - сепак се генијални. Мислам на интерпретацијата. И најлошиот виц во нивна интерпретација е „валкање по земја“
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
mene Toshka mi e omilen lik
![]() |
|
![]() |
|
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Знаете ли зошто се викаат К15.
Бидејќи тројцата имаа чиста петка до сега. |
|
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
мене сите тројца ми се допаѓаат...
одлични се...супер...многу се забавни...единствени...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
-станаа бајати ко да им фалат финти па почнаа од вицеви да прават скечеви.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
Ако не си забележал тие од почеток го користат тој модел. Сепак, имаат интересна интерпретација. Тоа е најважното кај вицот. |
|
|
|
![]() |
|
ovals ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 09.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 29 |
toso e car
|
|
k.s
|
|
![]() |
|
bibka ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 08.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 84 |
Супер ми се тројцата.Оригинални и доследно свои!
Изменето од bibka - 10.Јануари.2008 во 21:55 |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
tosho e nash, nie sme na tosho
![]() |
|
![]() |
|
Едукација, реклама, забава,критика... и сето тоа собрано во скеч - за секого по нешто...Тоа е рецепт за успех, во една тегла да спакуваш зимница за сечиј вкус...
|
|
|
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Цацко е закон.
А, Роска негова како правник добро го чита. Така ли е Цаци сува лепото?????????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
CONTESSA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1620 |
ABE LUDNICA
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |