IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Колку ви е важно жената да доживее оргаза
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Колку ви е важно жената да доживее оргаза

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 23>
Автор
Порака
Lady Blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Статус: Офлајн
Поени: 8431
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2008 во 15:45
Originally posted by DjSpakY DjSpakY напиша:

Originally posted by IQ IQ напиша:

DjSpakY ke te ostavi zenata i ke si najde svaler da znaes

nema vrska toa ako se zadovolis ti togas ne te interesira drugoto ... jas taka imam primeteno

Za sex se potrebni dvajca...uzivanjeto go pravat dvajca...i dvajcata treba da go pocuvstvuvaat.... Onoj koj ne go dobiva toa ke si go bara na drugo mesto, bidi uveren vo toa намигнувањеголема%20насмевкаголемо%20гушкање
Кон врв
DjSpakY Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Декември.2007
Поени: 58
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DjSpakY Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2008 во 15:52
Originally posted by Lady Blue Lady Blue напиша:

nema vrska toa ako se zadovolis ti togas ne te interesira drugoto ... jas taka imam primeteno

Za sex se potrebni dvajca...uzivanjeto go pravat dvajca...i dvajcata treba da go pocuvstvuvaat.... Onoj koj ne go dobiva toa ke si go bara na drugo mesto, bidi uveren vo toa намигнувањеголема%20насмевкаголемо%20гушкање

pa primer ako e nekoja so tebe so ne mozes da ja zadovolis so da i prais ?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2008 во 15:54

Togas si stvarno baksuz da naletas na edna frigidna u iljada devojki .....ili slabo go poznavas zanaetotнамигнувањеголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DjSpakY Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2008 во 16:21

Togas si stvarno baksuz da naletas na edna frigidna u iljada devojki .....ili slabo go poznavas zanaetotнамигнувањеголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка

ne e do poznavanje na zanatot tuku ako ti se pogodi nedaj boze nekoa nifoamnka ke trepa da lapas SPEED
Кон врв
максимус Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јули.2006
Локација: Macedonia
Поени: 153
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај максимус Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2008 во 17:08
za majstor nema maska,, vo biljart isto i vo sexsot za majstor nema devojkata mora a svrsi ili da dozivee orgazam zatoa ima majstori i ciraci i nekoj mora da uci vo koj igral bilijard znae so sigurnost sto sakam da kazam sepak za mene e bitna rabota a gledam vo forumov im poveke koj ke slozat so mene a i ne mora
GOSPOD IMA ,AMA NE ZA SEKOGO
PA TI VIDI
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2008 во 10:22

ne e do poznavanje na zanatot tuku ako ti se pogodi nedaj boze nekoa nifoamnka ke trepa da lapas SPEED

Vidi vaka, ti treba da si izberes dostoen protivnik......nekoja koja mozes da ja zadovolis pa makar i so rezultat 1:1 голема%20насмевкагазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DjSpakY Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2008 во 12:43

Vidi vaka, ti treba da si izberes dostoen protivnik......nekoja koja mozes da ja zadovolis pa makar i so rezultat 1:1 голема%20насмевкагазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење

u taa rabota nema biranje mislam :D hehehe
Кон врв
Anarhist Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 14.Ноември.2006
Локација: Vinica
Поени: 471
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anarhist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2008 во 14:30
Se trudam zatoa sto znam deka dokolku ona dozivee orgazam ke mi vrati desetostruko. Devojkite znaat da cenat momci koi se grizat i tie da bidat zadovoleni. намигнување
Кон врв
LouWeed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I AM THE KING OF ROCK&ROLL

Регистриран: 28.Мај.2005
Поени: 13012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2008 во 15:00
zenskata fama...narecena orgazam....nekoj dobivat nekoj ne nekoj imat mozok nekoj ne.....e sea ne moze se da imate....
Кон врв
максимус Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јули.2006
Локација: Macedonia
Поени: 153
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај максимус Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2008 во 15:00
tooo majstore se soglasuvam so tebe
GOSPOD IMA ,AMA NE ZA SEKOGO
PA TI VIDI
Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2008 во 21:31
znaci ili imas mozok ili oragazam, nema i dvete????
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2008 во 01:18

znaci ili imas mozok ili oragazam, nema i dvete????

...obichno taka biva ili e seksi ili e umna...nesho gospod dal nesho zel...плазење
Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2008 во 01:33
oh lele majko mila, ostanav bez komentar...
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2008 во 02:12

oh lele majko mila, ostanav bez komentar...

...ne e problem, aj ke se setish...плазењегазење%20од%20смеење
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 23>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,406 секунди.