|
Македонија и ЕУ...и кога конечно во ЕУ? |
Внеси реплика | страница <1 4243444546 77> |
Автор | |
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SO ovaa vlada na celo so Crni Grujo....NIKOGASH!!!!!
|
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Постојат повеќе основи на интеграција:
основа на геогравска припадно основа на културна припадност основа на интелектуална припадност основа на економска припадност основа на социјална припадност ........................... од сите овие, ни само по основа на геогравска припадност можеме да се интегрираме со Еу, како нејзино слепо црево. |
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
Паланчански
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Локација: Dubrovnik Статус: Офлајн Поени: 1655 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И тоа не е вечно.... |
|
Не знаев што е среќа, додека не се оженив. Но сега веќе е доцна.
|
|
Polaris
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
2050 godina |
|
Калпазан
Сениор Регистриран: 21.Јуни.2006 Локација: Slovenia Статус: Офлајн Поени: 466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Никоаш
Пред 2012 нема да не земат, а по 2013 ЕУ веќе нема да постои!
|
|
Македонија - Моја Дежела
|
|
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мислам дека воопшто не треба да се трудиме да влеземе, дека не е тоа најдобра опција за нас, напротив.
Единствено визниот режим да го средиме, да можеме каде сакаме и кога сакаме да се движиме и да ја имаме таа слобода, и тоа е доволно. После, најважно е ние интерно да се средиме. Плус, очигледно е дека не’ играат како сакаат, и тоа повеќе без причина. Европа, ваква каква што е денеска, нестабилна, и со новите констелации на светските сили во моментов, Европа ништо добро нема да ни значи. |
|
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Супер! |
|
аџија
Сениор Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мислам созреа времето и на овој пост да се одговори. Едно време, од СССР во Америка имигрираше Солзеницин (нобеловец, писател, итн.) На аеродром во ЈУ ЕС ЕЈ, го пречекуваат новинари, гладни да им каже каква одвратна држава е СССР и комунистите итн. Солзеницин, мртов ладен им вели „ја сакам Русија“. Овие зачудени, абе како ја сакаш кога онолку те прогонува, итн. Солзеницин им вели: „вие мајка ви кога е болна, ја замразувате?“ „јас не“ „мојата земја е болна, ама ја сакам“. Епа драг мој сенсеи. На оваа држава не е и требаат квази патриоти кои ќе глумат во куклен театар дека се е ОК надевајќи се дека ќе добијат награда за улогата на херој. Подобро е да се плесне вистината за оваа земја, каква и да е. Подобро е да се каже дека е таа болна, отколку лажно да се претставува како здрава. Тоа ни малку не ја намалува нашата љубов кон неа. Хоуп ју гет д поинт! |
|
borec
Сениор Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NASKORO!!!!! |
|
Oho Boho
Сениор Tatarin-Dragalevchanin Регистриран: 14.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 336 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мисля, че вашите политици прават всичко възможно македония да не влезе в ЕУ. Просто немат интерес. По-трудно ке крадат.
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ќе влезе... тогаш кога ке и дојде времето...
|
|
inessX
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 405 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
togas e sirok poim
nekogas,,ke bide... se se toa siroki poimi |
|
ovals
Нов член Регистриран: 09.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 29 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mislam 2183 mos
|
|
k.s
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da, isfrleni sme od trka ama poradi losoto iskustvo i stapot sto go krkaat sega so vas, bugarite i romancite, ete i hrvatite gi sikaniraat tokmu poradi vas
|
|
Внеси реплика | страница <1 4243444546 77> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |