![]() |
|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 140141142143144 717> |
Автор | ||
ekaterina ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
zdravo prijateli...
koga sme kaj parickite i toa sto tie nosat, mozam da vi kazam nesto "cudno" od licno iskustvo... pet godini po red do lani mi se pagase mene, a jas ne mozev da se pofalam so nekoja licna sreka ili uspeh... izminatata godina bev mnogu posrekna i uspesna- bez paricka, a i godinava me promasi... ama ako....ako e kako 2007, ne sakam paricka....podobro mi e vaka.. ![]() ![]() ![]() |
||
people are strange
|
||
![]() |
||
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
|
DOBRA VECER ILI PODOBRO DOBRO UTRO CESTIT BOZIK(SO MALO ZAKASNUVANJE-SORRY)NA SITE I SO SREKA PARICKATA-NA KOJ STO MU PADNA, NA KOJ NE V GODINA MNOGU INTERESEN PREKAR ZA PRILEP&BITOLA-PRIBIT PRV PAT GO SLUSAM AMA SUPER IZGLEDA VAKA OBEDINETO I SEGA LEKA NOK NA SITE I UTRE KAKO NOVI... |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
![]() |
||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
|
DOBRO UTROOOOOOOOOO ... VI POSAKUVAM PRIJATEN I USPESEN DEEEEEEEEEN !!! PROSLIOT MESEC IMAV EDNO PREDAVANJE VO PRILEP, HOTEL KRISTAL PALAS ... I POCNAV SO: KOGA TOGAS PRILEP I BITOLA KE BIDAT EDEN GRAD I KE SE VIKA PRIBIT ... IAKO NA TATKO MI MU JA DUPNAA GLAVATA NA FUDBALSKI STADION PRED MNOGU GODINI ... ISTO TAKA PRED DESETINA GODINI POCNUVAV VO VELES ... VELES E NAJCISTIOT GRAD VO MAKEDONIJA ... TOGAS SE SMEEJA ... DENES STVARNO E NAJCIST ... ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
|
DOBRO UTROOOOOOOOOOOO.... PRIJATEN I USPESEN DEEEEEEEEEN ... !!! POZITIVEN STAV PO SEKOJA CENA !!! I PRINICP: GAS DO DASKE !!! NIKAKVO KOCHENJE ... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
ISTATA PAROLA VAZI I DENES !!! ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
|
dobro utro marco i na tebe!
![]() parolava ti e prekrasna
![]() uste samo da se primenuva........
![]() i sekojdnevieto bi bilo bajka......
![]() |
||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
||
![]() |
||
|
Mene toa mi e profesija ... POZIVITEN STAV PO SEKOJA CENA i GAS DO DASKEEEEEEEE ... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
sunlight_sa ![]() Сениор ![]() Регистриран: 10.Јануари.2008 Локација: Bulgaria Статус: Офлајн Поени: 365 |
|
Dobri den Marko
![]() Jelaj na teb i na vsicki v foruma lek i uspeshen den!!! ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
zdravooooooooo sunlight_sa.... ti blagodaram na ubavite zborovi .... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Пријатно попладнеееееееееееее...
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Dobra vecher REZONANCIOOOOO...
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
inessX ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 405 |
|
Dobra vecer na site
![]() Odamna me nemase na forumov Na site tuka Vi ja cestitam Novata godina so zelba za pozitivna rezonancija ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
blagodaram na ubavite zborovi inessX ... isto ti posakuvam mnogu ZDRAVJE + LJUBOV + USPESIIIIIIIIIIII ... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
dobra vecher sunlight_sa denes temava stana internacionalna tema ... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 140141142143144 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |