![]() |
|
Очи што урочуваат |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 9> |
Автор | ||
borec ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Nema vrska bojata na ochite - tuku lichnosta na chovekot sto gleda preku niv. Za djabe ne rekle deka "ochite se ogledalo na DUSHATA", neli?
![]() |
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Koa ke vidam saglam cicki ja gleam u cickite ko da ke ja urocam
|
||
![]() |
||
moon88 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 178 |
|
gluposti-bajacki vracovi-bljak
![]() ![]() |
||
![]() |
||
IRON MAIDEN ![]() Група ![]() Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 34 |
|
Pa jas 4esto pagjam na zarek.
Na zarek mozis i od na milost da padnes,nemorat da zna4it deka od losa osoba samo se pagjat na zarek. |
||
![]() |
||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
|
...aj neka bide vaka toa... ...rekle..."so sochi ne se zivee...se zivee so osoba na mesto"... ![]() |
||
![]() |
||
dimov.boris ![]() Нов член ![]() Регистриран: 23.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 23 |
|
.....
Изменето од dimov.boris - 24.Ноември.2011 во 16:04 |
||
![]() |
||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
|
IMA OCHI SO UROCHUVAAT ... ![]() IMA OCHI STO ZAVEDUVAAT ... ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
|
TURCITE IMAAT AMAJLII PROTIV UROK ... SE VIKA AMAJLIJATA - NA SVEKRVATA ... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
|
А како ќе се одбранат мажите - тие немаат свекрви?
|
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
Niv ne im treba amajlija. Tie vecito nosat neshto naopaku,a nosenjeto neshto naopaku zashtituva od uroci.
|
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
|
...ОВА РАСТУР ПРАВИ!!!...КАМЕН КРШИ...
![]() |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
|
...............jas sum slusnala deka svetlite oci..............sinite i zelenite............urocuvaat...........sto ne mora da znaci........jas taka mislam............
![]() |
||
![]() |
||
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
|
Jas mislam deka bojata na ocite nema vrska urocuvanje.
|
||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
||
![]() |
||
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
|
Очите и бојата немаат никаква врска со т.н. урочување. Енергијата што ја емитира човекот кој што гледа со нив е тоа што предизвикува рекации кај другите.
Еве јас имам сини очи, меѓутоа досега не верувам дека сум “урочил“ некој. Секогаш се обидувам да бидам насмеан, среќен и весел, да зрачам со позитивна енергија. Според мене тоа е битно, а не зелени/сини/кафени очи... |
||
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |