|
IN VINO VERITAS |
Внеси реплика | страница <12345 7> |
Автор | ||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vo napisot prichina beshe vinoto- pijalokot. Zar nishto od toa pozitivno ne svati.?! |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
Mishell_G
Сениор Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ova e posledna vecer so vino i insomnia .. Dovolno bese.. Vistinata ke ja svatis koga ke bide prekasno, koga ke padne poslednata solza od tronot, ke se sekavam samo na ona sto trebase da bide ..
|
||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne pijam vino, a dovolno sum si iskrena bez nego...
|
||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Виното не ја вади вистината од нас, туку го пијани лажгото во нас и тој е привремено неспособен да лаже |
||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
постот е крив за се. Се има свој почеток и крај. Тоа што ти така оваа ноќ сакаше е сосема друго.. Денес кога ќе бидеш на линија малку повеќе за тоа ќе подискутираме. Само оној кој го поминал тоа може да биде уз тебе во секое време. Сега добро спиј и сонувај. Сето труго е релативно. Потребен ти е одмор. Изменето од blueprayer - 07.Јануари.2008 во 15:30 |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
Anthony
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Lele da znam koj e, lele, lele, lele.... krv od nos ke mu pushtam, rebro ke mu skrsham, lele, lele, samo da go znam koj e.... aaaaaa te molam daj mi podetalni informacii za neranimajkoto - vednash idam da go sredam!!! |
||
It’s nice to be important....it’s important to be nice!
|
||
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Samo lugje bez hrabrost i sopstveno "JAS" go koristat alkoholot za da gi otkrijat svoite cuvstva
|
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
да стварно е ова само лошо е ако се работи за голема количина на вино , многу вистини ке паднат
|
||
ekaterina
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
JAS VO MOMENTOV JA PIJAM 5-TA CASA VINO ZA DENESKA....
NE ZNAM DALI IMA NEKAKVI PROMENI OD TOA...VEROJATNO NEMA... PONEKOGAS MI E KEF DA SI PRAVAM MERACI NA DUSA, A VINOTO MI E EDEN OD NIV.... |
||
people are strange
|
||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Точно е, ама во тој случај вистината се изедначува со глупирањето.
|
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
еее не се глупираш секогаш , еве после секс и вино заспиваш
|
||
ekaterina
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a ako nemas sex...i vinoto e dovolno da se zaspie... ne se site takvi ksmetlii... |
||
people are strange
|
||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
а не не викам дека секогаш се заспива али после напорен секс , богами можно е |
||
Mishell_G
Сениор Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Hehehe dosta mi bese od vino i vistina vcera.. Denes apstiniram . Kuliram, nemalo fajde od nerviranje..
|
||
Внеси реплика | страница <12345 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |