![]() |
|
IN VINO VERITAS |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 7> |
Автор | ||
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
vo napisot prichina beshe vinoto- pijalokot. Zar nishto od toa pozitivno ne svati.?! |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
![]() |
||
Mishell_G ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
|
Ova e posledna vecer so vino i insomnia
![]() ![]() |
||
![]() |
||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
|
ne pijam vino, a dovolno sum si iskrena bez nego...
|
||
![]() |
||
EvAngelos ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
|
Виното не ја вади вистината од нас, туку го пијани лажгото во нас и тој е привремено неспособен да лаже |
||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
||
![]() |
||
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
|
постот е крив за се. Се има свој почеток и крај. Тоа што ти така оваа ноќ сакаше е сосема друго.. Денес кога ќе бидеш на линија малку повеќе за тоа ќе подискутираме. Само оној кој го поминал тоа може да биде уз тебе во секое време. Сега добро спиј и сонувај. Сето труго е релативно. Потребен ти е одмор. ![]() Изменето од blueprayer - 07.Јануари.2008 во 15:30 |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
![]() |
||
Anthony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3379 |
|
Lele da znam koj e, lele, lele, lele.... ![]() krv od nos ke mu pushtam, rebro ke mu skrsham, lele, lele, samo da go znam koj e.... ![]() aaaaaa te molam daj mi podetalni informacii za neranimajkoto - vednash idam da go sredam!!! ![]() |
||
It’s nice to be important....it’s important to be nice!
|
||
![]() |
||
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
|
Samo lugje bez hrabrost i sopstveno "JAS" go koristat alkoholot za da gi otkrijat svoite cuvstva
|
||
![]() |
||
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
|
да стварно е ова
||
![]() |
||
ekaterina ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
|
JAS VO MOMENTOV JA PIJAM 5-TA CASA VINO ZA DENESKA....
NE ZNAM DALI IMA NEKAKVI PROMENI OD TOA...VEROJATNO NEMA... PONEKOGAS MI E KEF DA SI PRAVAM MERACI NA DUSA, A VINOTO MI E EDEN OD NIV.... ![]() |
||
people are strange
|
||
![]() |
||
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
|
Точно е, ама во тој случај вистината се изедначува со глупирањето.
|
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
![]() |
||
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
|
еее не се глупираш секогаш , еве после секс и вино заспиваш
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
ekaterina ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
|
a ako nemas sex...i vinoto e dovolno da se zaspie... ne se site takvi ksmetlii... ![]() |
||
people are strange
|
||
![]() |
||
|
а не не викам дека секогаш се заспива али после напорен секс , богами можно е ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Mishell_G ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
|
Hehehe dosta mi bese od vino i vistina vcera.. Denes apstiniram
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |