![]() |
|
Свекрви |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 13> |
Автор | ||||
Lady*M ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 10.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Go podrzuvam tvoeto mislenje Biolica,vo pravo si.No toa od srce da ja vikas Mamo nekeko nemozam bas da go razjasnam ,majka e edna .Ja na primer na mojata svekrva i vikam mamo ne deka ja sakam tolku kolkku mojata majka tuku deka ja pocituvam i znam so toa ja pravam zadovolna i se cuvstvuva sakana i pocituvana od moja strana.
Ja cenam i picituvam kako majka na mojot soprug i kako baba na moite deca zaednicka krv nemame no nasata krv pokraj decata e veke izmesana taka da znaci deka pocituvanje treba no, toa se razbira treba da bide dvostrano. |
||||
![]() |
||||
Mishell_G ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
|||
Koga ve citam vaka ubavo se izrazuvate za svekrvite duri vi zaviduvam ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
T-E-T-E ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3802 |
|||
![]() jas sum svekrva,i mislam deka sekoja ja saka snaata...a i snaite se super,pod uslov da se vospitani..inaku nema nisto od vzaemno postuvanje... |
||||
raka shto dava ne se sushi
|
||||
![]() |
||||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|||
cccccccc
Koga ve citam vaka ubavo se izrazuvate za svekrvite duri vi zaviduvam ![]() ----------------------------------------------------------------------- Jas sum edna od dobrite...ama idna svekrva...e sega kolku ke me prashaat vo izborot na snaata neznam... Iiiiiiiii malku si se krivi momite...sin mi imashe edna...koga i da vlezev doma ja naogav vo kujna...te mu pravi palacinki...te puka pukanki...mi se stemni...Eden den i velam: More mome, aj izlezi od kujna...rano ti e da mu sluzish...ne si otvoraj rani...sedni ko gospoga..cekaj toj da te sluzi...Ne me razbra...Ova segashnava mi se dopaga...slusha...sin mi se luti koga i prodavam feminizam...ramnopravnost...ama taa me razbira...I se dopadna parfemceto shto i go odbrav za Nova godina...Uuuuu ama sakam snaiii...ama normalni...ne podpiknuvacki... Изменето од mamamd - 04.Јануари.2008 во 05:18 |
||||
![]() |
||||
Lady*M ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 10.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25 |
|||
Mamamd mislam deka so tebe snajkata raetot ke si go cini blaze si i.
|
||||
![]() |
||||
T-E-T-E ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3802 |
|||
jas sum aktuelna svekrva
![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
|||
...jaoooooooooooooo...ljubi te ja... ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
|||
...eeeeeh, em ubaa em umna...em charming... ![]() ![]() ![]() Изменето од ...Well... - 05.Јануари.2008 во 03:34 |
||||
![]() |
||||
|||
Velat starite luge nekogas koga gospod ja sozdaval zemjata pocnal so eden stap na zemja da pisuva koj kogo treba da se saka i pocituva... roditeli da se sakaat ,baba i dedo ,brat i sestra i.t.n no,koga trebalo da napise snaa i svekrva mu se skrsilo stapceto a i doozd zavrnalo taka da toa nikako ne mu uspealo da go napise...
![]() |
||||
![]() |
||||
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
|||
Имам свекрва од чет и фина е
![]() |
||||
![]() |
||||
Biolica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
|||
Ni eba mater internet na site , svekrva od chet be , do kaj stignavme:) |
||||
![]() |
||||
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
|||
јас уште не сум мажена али како ми тргнало
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
|||
Свекрви - тоа беа оние вампирки кои во секоја манџа сакаат да ставт зачин и си го штитат синчето од несовесната снае како да е уште малолетно, или, недај боже - имбецил.
Снаи -времето брзо минува, утре и вие ќе бидете такви |
||||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||||
![]() |
||||
|||
![]() ![]() |
||||
|
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |