![]() |
|
Најчудно изедено |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 6> |
Автор | ||
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
а ја бе...кога бев ептен минијатура мислев дека таблетките на баба ми се бомбони...
на крај на инфузија завршив... ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
|
![]() |
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
seushte nishto chudno ne sum izel,.....niti ke izedam!
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
![]() ![]() |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
|
зар и тоа е мошно да се случи??????????????? |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
dobro de,...eve ,mi tekna,...ednash ,...djvakav shkorrche od kibrit,...i poleka ,poleka ,...go izedov,...
a,inache ,..ne jadam i se shto se jade,...a,kamoli drugo,.. ![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
|
Добро е штом си пробал. Секогаш има прв пат.
Изменето од orlov - 07.Јануари.2008 во 19:00 |
||
|
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
нешто денеска баба ми купиле готово... не знам што беше... имаше уши...
![]() |
||
![]() |
||
|
Нешто првпат кое ти е видено. Пеобај. |
||
|
||
![]() |
||
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
|
JA BITNO SUM JADELA KAKO 4UDNO GUMI ZA BRISHENJE
![]() |
||
![]() |
||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
|
|
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
![]() |
||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
|
zabegan
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
stole ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 89 |
|
Мозок (од кокошка).
|
||
Дали човекот е создаден од Господ, или Господ е измислен од човекот?? ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
од кај знаеш... почнав да се сомневам ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |