|
Дали сте љубоморни? |
Внеси реплика | страница <1 23456 26> |
Автор | |
anac
Група Регистриран: 06.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 54 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e od kade dozna deka bila oblecena za da te napravi lubomoren? Taa ti kaza taka? Sto ako celta i bila da se zapalis uste tolku na nea vo sto i vprocem mozebi uspeala Pa i ne eloso toa bas |
|
Viks
Сениор Регистриран: 26.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 120 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
точно така ,зошто би била љубоморна , ако сум сигурна во самата себе,и секако ако некој заслужил да биде со мене значи дека треба да му верувам , како и он мене , ако не .....здравје нека му ја мисли |
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Психолозите за љубомората велат дека е нус продукт на стравот да не го изгубите тоа што го сакате. Тој што сака, природно е да биде и љубоморен. И човечки.Тие што велат дека не се љубоморни или не ги сакаат своите партнери или се лажат и самите себе.
|
|
jasmina trpeska
Нов член Регистриран: 19.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 22 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
spored moe mislenje ljubomorata kolku sto e stetna tolku e i korisna,od edna strana taa go potiknuva covekot kon podobro i posvesno razmisluvanje,megjutoa ako se pretera vo toa normalno e i stetna po zdravjeto!
|
|
PRVO DOKAZI SE< PA FALI SE!!!
|
|
ekaterina
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas cesto gi spojuvam ljubomorata i grizata, pa mnogumina mi zameraat (nekoi se i tuka megu vas)....
malo cuvstvstvo na ljubomora e nesto normalno, dokaz na ljubov i sega vednas doaga grizata, odnosno zagrizenosta..se vo edno... koga sakas nekogo, prirodno e i da si zasegnat. ovie dve cuvstva se ok ako ne se premine vo posesivnost...se do togas e samo dobra misla... |
|
people are strange
|
|
devojka21
Сениор Регистриран: 02.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 184 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас сум љубоморна во границите на нормалата па мислам нормално е да се биде љубоморен барем малку ако се грижиш за врската
а кога зборува на тел сакам да знам кој е не од љубомора туку од љубопитност ...а тел порано сум проверувала но од тоа нема фајде зошто и повици и пораки се бришат и броеви се запишуваат под друго име така да тоа е бесмислено
а за минатото сакам да знам се што се случило,но откако ќе дознаам се или барем кога мислам дека знам се што ме интересира , тогаш готово е со тоа никогаш повеќе не ни помислувам , зошто нормално е да има минато секој нели ако нема тогаш значи нешто не е во ред
а зошто патем некој би бил љубоморен на минатото тоа ако вредело немало да стане минато
|
|
Life is beautiful
|
|
moon88
Сениор Регистриран: 29.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
COVEK BEZ ISTORIJA NE E COVEK,ANE E PRAKSA DEKA ISTORIJATA MOZE DA E PRESUDNA VO IDNINATA MAKAR STO KAJ MNOGUMINA TOA E TAKA ZA ZAL(KAJ LJUBOMORNITE)OF COURSE
|
|
CONTESSA
Сениор Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1620 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
anac
Група Регистриран: 06.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 54 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ZAGRIZENOSTA SE ISKAZUVA PREKU DRUGI RABOTI A NE PREKU KONTROLATA KADE SI! NEMOZEME ZAGRIZENOSTA DA JA POISTOVETUVAME SO "LJUBOMORATA VO NORMALNI GRANICI"! MOZE COVEK NIKOGAS DA NE TE PRASA STO TI E , DOBRO LI SI , KAKO SI KOGA SI DO NEGO, A NON-STOP DA SE JAVUVA I DA TE PRASUVA KADE SI I SO KOGO SI. VO DOBRATA VRSKA OBICNO USTE PRED DA SE NAJDES NA NEKOE MESTO PARTNEROT VEKE ZNAE DEKA SI TAMU!
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kratko,jasno..-ispravno... |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bev po "malku"...
ama sega stanuvam, poveke ljubomorna...
da ne nee na arno ova..
|
|
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sakam da znam se sto e vazno, za minatoto i segasnosta. Dobro ja krijam ljubomorata, dodeka nema nesto konkretno.
|
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
naum 1518118
Сениор GayLord f**ker Регистриран: 13.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 312 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sofokle me iznenaduvash so vanvremenskite sposobnosti...
|
|
ekaterina
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
IC DA NE MU JA MISLIS... DODEKA SI LJUBOMORNA IMA NESTO... KOGA NEMA DA BIDES, E TOGAS NEMA DA E NA ARNO... OD ISKUSTVO TI KAZUVAM.... SEKOGAS NI TREBA VNATRESNO OGANCE.... |
|
people are strange
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 26> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |