![]() |
|
Последен гледан филм |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7273747576 475> |
Автор | |
alek_messi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 111 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
novinarki
|
|
|<!> sTORMBRAKER|<!>
|
|
![]() |
|
jasmina* ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 16.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 83 |
GOSPODAR NA PRSTENITE
|
|
![]() |
|
burucaga ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 978 |
Борновиот ултиматум - супер трилер
|
|
Човекот е посилен отколку што мисли дека е.
|
|
![]() |
|
hacko ![]() Сениор ![]() ![]() The Ultimate HackMan Регистриран: 19.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 119 |
Karate Kid
|
|
Svijet je okrutan...Okrutniji od juce...
|
|
![]() |
|
Freya ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 491 |
300 - Mnogu dobar
|
|
Во мене се борат две личности,идиот и гение, се плашам да не попушти попаметниот.
|
|
![]() |
|
Lion ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Samo sto pocinjam da go gledam
I am Legend - Will Smith
|
|
don't smoke and fly, take a bike and ride
|
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
Football Factory во пакет со Green Street Hooligans...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
alek_messi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 111 |
hary poter
|
|
|<!> sTORMBRAKER|<!>
|
|
![]() |
|
*DrEaMeR* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 310 |
Animal
|
|
Кога се сака се бара начин ... а кога не се сака се бара изговор!
|
|
![]() |
|
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Последно го гледав The terminal со Том Хенкс, и ептен ептен ми се свиде, убава приказна има.
Нешто крајот ми помати сметки, ко недовршено ми изгледаше...,ама во целост- одличен 5 од мене. Том Хенкс е прва лига глумец, како го изведе ликот, како го увежбал акцентот, секоја чест.
Departed, уф ![]() Интересна приказна, какви психолошки ликови изврза, која динамика, супер, и отиде све у пм на крај. ![]() Џек Николсон е еден и единствен, неповторлива фаца е, и ликот му пасува ко скроен само за него. И ДиКаприо беше многу добар, заклучив дека добар режисер може да го извади талентот од него. Изменето од Kali - 06.Јануари.2008 во 23:08 |
|
![]() |
|
BarbB ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 149 |
Malena - uf ama e dobar
Изменето од BarbB - 07.Јануари.2008 во 20:33 |
|
![]() |
|
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Mislam deka se vikase Tocka.ubistvo........ ili neso taka sl... |
|
![]() |
|
GePaRD ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 06.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 59 |
Игра На Судбината, топ филмче
|
|
GePaRDiTe Se UShTe ZiVi
|
|
![]() |
|
Freya ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 491 |
Malena go gledav sinokja - interesno fimce
|
|
Во мене се борат две личности,идиот и гение, се плашам да не попушти попаметниот.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7273747576 475> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |