IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Сфатив дека се изменив...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сфатив дека се изменив...

Внеси реплика Внеси реплика страница  123 5>
Автор
Порака
topsexy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
10-K-H-HOT

Регистриран: 02.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 3022
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај topsexy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: Сфатив дека се изменив...
    Испратена: 07.Јануари.2008 во 20:34
Znaci..........
gi razgleduvav svoite sliki od pred nekolku godini...
gledam ima nekoi  razliki....
a i psihicki dosta sum se izmenala.......
veruvam na site ova vi se slucuva...
nekoi go sogledale,a nekoi ne.......

Изменето од Lithium - 12.Јануари.2010 во 16:07
Sunce hvala ti sto si isashlo za mene,sunce OBECAJEM MISLI SU MI POZITIVNE!
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2008 во 21:38

so tekot na godinite...najverojatno ,
  sakale nie ili ne... se menuvame...
  koj pozitivno ,koj negativno...размислување
Кон врв
majstorce62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Регистриран: 23.Декември.2007
Поени: 4251
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2008 во 21:56
Се се движи се се менува, па и човекот. Не менуваат годините, не менуваат проблемите, се менуваме со новата средина во која што влегуваме,не менуваат децата...
Колку ли сум се изменил само во последниве 10 години, да не зборувам за ониее што се пред нив - да не се гледам секој ден кога се чешлам во огледалото - не би се препознал, или би се запрашал :Абе од некадсе си ми познат, ама не знам од каде... Де помогни ми, ако знаеш!“
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2008 во 22:25
Ne sum voopshto ista ni kako pred eden mesec,nitu od vchera ne sum ista...
Svativ,se menuvam sekojdnevno.

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
ekaterina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Локација: Macedonia
Поени: 450
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekaterina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2008 во 23:06
eden covek mi pomogna mnogu za da se pronajdam i vidam od druga strana...
ako se prepoznae sakam da mu kazam deka napravi trajna promena....
FALA....
people are strange
Кон врв
Agapi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Октомври.2007
Поени: 541
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Agapi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2008 во 01:28

porano bev mn promeneta no samata ne mozev da go sogledam toa tuku taka mi kazuvaa. Jas se smetav za ista.

otkako se vrativ ovaa god od odmor i samata si osekam deka mn se promeniv tamu. Znam zosto, znam i koi me promenija no voglavno se promeniv i smetam deka pozitivno. Ima i malku negativno no sepak pozitivnoto preovladuva голема%20насмевка
Кон врв
becenevem Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Септември.2007
Поени: 2108
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај becenevem Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2008 во 11:37
Koga poveke od trojca mi rekoa deka ne sum normalen togas se izraduvav i si rekov deka konecno "uspeav"!
Кон врв
seka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Guardian Angel

Регистриран: 04.Декември.2007
Поени: 4418
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај seka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2008 во 12:01
covekot so godini se menuva... okolinata okolu nego, zivotot, telot se menuva... samo edno nikogas covekot ne moze da smeni! Toa e DUSATA...
Кон врв
marco_antony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2006
Локација: Macedonia
Поени: 11062
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2008 во 13:28

Promenata e NORMALNA pojava ...

sekoj koj sto se trudi da ostane vecno ist ...
vecno mlad ...

"bitkata" da znae deka ja ima izgubeno ...

PARADISE MACEDONIA
Кон врв
Anthony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Декември.2007
Поени: 3379
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anthony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2008 во 13:32
Porano bev mnogu mlad i naiven.
Sega ne sum vekje taka mlad.
Kasno mi e da se menuvam.
It’s nice to be important....it’s   important to be nice!
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2008 во 16:12
Ако гледаме физички па јас се менувам редовно од месец на месец...особено со колограмите си играм. Сликите од средно ме потсеќаат на тоа колку луда знаев да бидам и колку штосно се носев...а денес е се толку различно мислиш поминале 20тина години од тогаш. Денес сум мнооогу позрела од тогаш (дури повеќе од нормалата), многу посмирена, скарана со нервозата, а стилот ми е сосема класичен. Голема разлика од тоа што бев и што сум сега. Нормално кога ке ги прашам моите дома велат е позитивна.  среќа
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
inessX Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Ноември.2007
Поени: 405
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај inessX Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2008 во 22:04
Normalno deka se se menuva
pa i nie.
Ima promeni vo moeto odnesuvanje
sega sum posmirena od porano,
vo izgledot isto,samiot nacin na zivot
te tera da se promenis.
Vo sekoj slucaj pozitivno sum promeneta
Кон врв
Monuska Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2128
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2008 во 23:50
сфатив дека се изменив вечерва, до вчера бев наивно дете... а сега сум ...којзнае што битно не сум иста
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
Кон врв
EvAngelos Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Doulos Evangelos

Регистриран: 28.Февруари.2007
Поени: 9913
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EvAngelos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2008 во 23:51
Точка пресвртница во мојот живот е моментот кога поверував во евангелската порака за Исус Христос и донесов одлука да го следам Неговото учење.
Тоа се случи во 2003 година. Тогаш се променив, а подоцна забележав и дека промената навистина била радикална, а не само декларативна.
Не се срамам да пишувам каков човек бев пред тоа, но сметам дека тука не му е местото. Не дека сега сум некој светец (напротив голема%20насмевка), но сепак оние кои ме знаат пред 2003 велат дека ова не сум јас, па морам со лична карта да им докажувам дека навистина сум истиот хехе..шала на страна, да евангелието ме промени, во 2003 година и благодарен сум му на Бог за таа промена.
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  123 5>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,330 секунди.