|
Членот под мене |
Внеси реплика | страница <1 249250251252253 442> |
Автор | |
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
НИШТО НЕ БАРА НЕ СУМ БРАТОТ
ЧНМ ДАЛИ САКА ДЕЧИЊА???
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
децидно НЕ
чпм дали си пак ти нина ?? |
|
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да, но само послушни
чпм да помине незаборавни моменти за стара нова |
|
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ФАЛА ЧПМ КАЈ КОГО ПАРИЧКАТААААААА?
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кај Господ
чпм а кај тебе каде парата ? |
|
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
КАЈ МЕНЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
ЧПМ ДАЛИ САКА ДА МЕ СЛУША?
|
|
blue666
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
неее
ЧПМ, дали вчера гледаше топ шоу |
|
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не досадно е много
чнм кој тие омилен пејач? |
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hmmm preferiram grupi...
aj da recham robie williams oti na drug ne mi teknuva vo momentot... clenche pod mene koi se tvoi omileni stihovi? |
|
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Saying I love you Is not the words I want to hear from you Its not that I want you Not to say, but if you only knew How easy it would be to show me how you feel More than words is all you have to do to make it real Then you wouldnt have to say that you love me Cos Id already know... ЧПМ дали некогаш некој те повредил (емотивно)? |
|
|
|
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa da...veruvam deka site sme bile nekogash..ne beshe strashno...i beshe odaaamna, mnoooogu odaaaamna...
CPM shto te luti najmnogu? |
|
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
КОГА СЕ ТЕПАМ СО НЕКОГО
ЧНМ КАЖИ ВИЦЧЕ |
|
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
si bila edna zaba i si sedela vo bara i dosla druga i pocnala da skoka kao besna navamu natamu, i taa sho sedela rekla:
KREK... a drugata: NE, KOKAIN kazi omilena pesna Изменето од IQ - 15.Јануари.2008 во 21:16 |
|
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ШО Е ТОА У ЛУЃЕТО ТАЖНО ШО ЖИВЕАТ У ЖИВОТИ ТУЃИ,КОЈ У МОЕТО МИНАТО ПЛОВИ........... ЧНМ КАЖИ РЕЧЕНИЦА НА АНГЛИСКИ
|
|
Внеси реплика | страница <1 249250251252253 442> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |