![]() |
|
ConquerOnLine |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 6> |
Автор | |||
Anuskan ![]() Нов член ![]() Регистриран: 29.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Hehe po kolku gi sitkas? I jas ja igram igricava se zaraziv eeejjj. Prv pat pred godina dena brat mi mi pokaza vamu tamu i koga prv pat ja vidov vikam aj vidi grafikava e bezveze bla bla sve losho sto drugive kazuvaat i ja si mislev. Ama koga pocnav da igram eee...nema beganje. Ne e samo do igranjeto, ponekogas ne ni igram, ke se uklucam i samo se dopisuvam so luge sto sum gi zapoznala i se od sekade: Egipet, Filipini, Amerika, Nepal, Polska, Anglija.... |
|||
![]() |
|||
Skipper ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 12.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 27 |
||
3000 db skrol
350 db |
|||
Skipper kick your ass
|
|||
![]() |
|||
KIKO_ivanovski ![]() Сениор ![]() The good boy Регистриран: 31.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 126 |
||
Dali mislis za comand and conquer?
|
|||
SREKNA NOVA 2008 godina na site vo ovoj prekrasen forum
POZDRAV |
|||
![]() |
|||
Flix ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
||
Не ова сосема друга игра е како world of warcraft e нешто така
|
|||
![]() |
|||
Skipper ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 12.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 27 |
||
Другар мислам дека е бедно да се споредува WoW со Conquer XD |
|||
Skipper kick your ass
|
|||
![]() |
|||
Flix ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
||
Добро знам дека има огромна разлика ама важно е масивна мулти плеер игра
![]() |
|||
![]() |
|||
TIGAR ![]() Група ![]() ![]() ТИГАР Регистриран: 06.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 81 |
||
има многу голема разлика од comand and conquer i WoW.
|
|||
Happy new year
Be CarEfUl you don't now me |
|||
![]() |
|||
||
ммм големо недоразбирање настаналов овде |
|||
Skipper kick your ass
|
|||
![]() |
|||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
||
abe kakva sporedba so WOW toa e da recam malce vo sporedba so conquer-ot tie sto igraat znaat :) neli ?
|
|||
![]() |
|||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
||
Bateto do DBs abe skapo gi prodavas tie odat 1500 Db scroll ili 200 1Db
|
|||
![]() |
|||
||
|
|||
![]() |
|||
||
do pametno bate ajde najdimi 4ovek so prodava db scrol za 1500 ke zemam 6 i + za tebe nekoe db ke ima kako posrednik ok? |
|||
Skipper kick your ass
|
|||
![]() |
|||
||
Naturte sunshine ima najveke makedonci |
|||
Skipper kick your ass
|
|||
![]() |
|||
||
e pa bateto zaboraviv kako se vika toj inace na colossus rhodes igra za Dbs a kolku ke ima za mene kako posrednik?????:D
a kolku gi ima na nature Makedonci? Ako ima tamu najmnogu huh togas samo od Makedonija nemozat da se dobrojat accounti a kamoli site from all world |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |