|
ConquerOnLine |
Внеси реплика | страница <1234 6> |
Автор | |||
Anuskan
Нов член Регистриран: 29.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Hehe po kolku gi sitkas? I jas ja igram igricava se zaraziv eeejjj. Prv pat pred godina dena brat mi mi pokaza vamu tamu i koga prv pat ja vidov vikam aj vidi grafikava e bezveze bla bla sve losho sto drugive kazuvaat i ja si mislev. Ama koga pocnav da igram eee...nema beganje. Ne e samo do igranjeto, ponekogas ne ni igram, ke se uklucam i samo se dopisuvam so luge sto sum gi zapoznala i se od sekade: Egipet, Filipini, Amerika, Nepal, Polska, Anglija.... |
|||
Skipper
Нов член Регистриран: 12.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 27 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
3000 db skrol
350 db |
|||
Skipper kick your ass
|
|||
KIKO_ivanovski
Сениор The good boy Регистриран: 31.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 126 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Dali mislis za comand and conquer?
|
|||
SREKNA NOVA 2008 godina na site vo ovoj prekrasen forum
POZDRAV |
|||
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не ова сосема друга игра е како world of warcraft e нешто така
|
|||
Skipper
Нов член Регистриран: 12.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 27 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Другар мислам дека е бедно да се споредува WoW со Conquer XD |
|||
Skipper kick your ass
|
|||
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Добро знам дека има огромна разлика ама важно е масивна мулти плеер игра така требаше да му објаснам.
|
|||
TIGAR
Група ТИГАР Регистриран: 06.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 81 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
има многу голема разлика од comand and conquer i WoW.
|
|||
Happy new year
Be CarEfUl you don't now me |
|||
Skipper
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ммм големо недоразбирање настаналов овде |
|||
Skipper kick your ass
|
|||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
abe kakva sporedba so WOW toa e da recam malce vo sporedba so conquer-ot tie sto igraat znaat :) neli ?
|
|||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Bateto do DBs abe skapo gi prodavas tie odat 1500 Db scroll ili 200 1Db
|
|||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Skipper
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
do pametno bate ajde najdimi 4ovek so prodava db scrol za 1500 ke zemam 6 i + za tebe nekoe db ke ima kako posrednik ok? |
|||
Skipper kick your ass
|
|||
Skipper
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Naturte sunshine ima najveke makedonci |
|||
Skipper kick your ass
|
|||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
e pa bateto zaboraviv kako se vika toj inace na colossus rhodes igra za Dbs a kolku ke ima za mene kako posrednik?????:D
a kolku gi ima na nature Makedonci? Ako ima tamu najmnogu huh togas samo od Makedonija nemozat da se dobrojat accounti a kamoli site from all world |
|||
Внеси реплика | страница <1234 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |