![]() |
|
Најчудно изедено |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 6> |
Автор | ||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 04.Јануари.2008 во 17:06 |
|
sto najcudnoto najbizarnoto nesto sto ste go izele?
Изменето од mamma - 19.Април.2008 во 19:24 |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
![]() |
||
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
па сега-засега најнеобично ми било месо од ајкула...
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
|
Мене најнеобично ми било да јадам гуми за бришење |
||
![]() |
||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
|
[QUOTE=Izzie]па сега-засега најнеобично ми било месо од ајкула...
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
|
не е нешто посебно (мислам за вкусот) а за здраво појма неам колку е...
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
|
![]() |
||
![]() |
||
|
а добро зошто?
|
||
![]() |
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
пенкало ![]() |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
|
ПА НЕ ЗНАМ ГУМИВЕ МИ ГИ ЧИСТАТ ЗАБИТЕ,А БЛУ ПЕНКАЛОТО ЌЕ МИ ГИ ПРЈА ЗАБИТЕ ТАКА ДА СЕКОЈ ДЕН САМО ПАДАЈМ ГУМИ И ВЕЌЕ НЕ ЗНАМ СО ШО ДА БРИШАМ НАШКОЛО
|
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
не мила само многу ке ти се мочка од мастилото
![]() |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
|
не фала не сакам да ми се мока
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
како ептен мал имам изгрицкано пола кутија цигари
после незнаев кај ми се цревата а кај желудникот ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
лелеле овај јадел и цигари
||
![]() |
||
|
|
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |