|
DEJA VU |
Внеси реплика | страница <12345 12> |
Автор | |
angelmk
Сениор Регистриран: 02.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 135 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не ми се случило до сеа.за натаму ќе видеме
|
|
"BEAUTY IS TRUTH, TRUTH BEAUTY."
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Целиот живот е веќе видено. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
ekaterina
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
OVA SE SLUCUVA NA LICE MESTO NA NASTANOT STO MISLITE DEKA VEKE STE GO VIDELE.
VAKA E : GLEDATE SLIKA, NO VO DEL OD SEKUNDATA SE ISKLUCUVA PERCEPCIONATA MOK I KOGA SE KE SE VRATI VO NORMALA POSLE TOJ DEL OD SEKUNDATA VIE GLEDATE VO ISTOTO, NO MISLITE DEKA E OD PORANO. BIDEJKI MENE CESTO MI SE SLUCUVA OVA, CITAV I GI DOZNAV OVIE NAUCNI PODATOCI. |
|
people are strange
|
|
Antiqua
Сениор Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денес додека возев кола ми се случи, дури се уплашив
|
|
Veni Vidi Vici
|
|
NoShame
Нов член Регистриран: 28.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 20 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mene mi se desava celo vreme bar 1 mesecno ama jas go sonuvam toa sto ce se sluci...i vo eden moment toa sto go gledam se poklopuva so slika koja ja imam nekade vo glavata ...hm..cudna rabota...samo se prasuvam zosto toa se sekogas mesta a nikogas lugje...
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
редовно ми се случува.... дури понекогаш ме фаќа страв... не знам зошто се мислам дека во тој момент сонувам...
|
|
nate77
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2007 Локација: Croatia Статус: Офлајн Поени: 90 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i mene također često faka strav zaradi toa... ne znam što da mislam! Изменето од nate77 - 29.Ноември.2007 во 22:04 |
|
sakam skopsko
|
|
inessX
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 405 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mi se slucuva cesto no ubavo e toa
sto mi se povtoruvaat samo ubavite slucki |
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mi se sluci za vreme na test po fizika, i toa so zadaca sto ne ja znaev. Neli e za nerviranje? Sto ne mi se pojavi porano.... Potoa se setiv deka ustvari ja cela situacija sum ja sonuvala i resiv poveke da ne se trudam da go svatam ona sto mi se slucuva vo glava. Edinstveno drugo resenie e deka sum stanala prorok, samo malku kasnam so viziite...
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mene samo gluposti mi se povtoruvaat i ne znam od kaj
si go mrazam dezavuto |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
EmIIIjA
Сениор Регистриран: 05.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
de zha vu:)
veke videno-mi se ima sluceno i bas mi e strasno koga ke mi se sluci zasto znam nesto sto govoram i pravam kako ke zavrsi i od dr str gledano samo ne znam do koga ke trae toa veke videnoto,mi se povrzuva nekogas so nekoj son i bas mi e bezveza cuvstvo!brrrrrrrr |
|
|
|
KroBellus
Група Регистриран: 15.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 30 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Правилно овој збор се пишува вака:Deja vu
што во превод би знацело "веќе видено". Стварно зашо така и мене ми се случува. Многу чудно нели? |
|
Glamurous
Нов член Регистриран: 31.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На другарка ми и се има случено дежа ву а јас и се смеев и ја зезав и викав дека тоа се глупости се додека не ми се случи и мене ви се верува ли чуството е ужасно во тој момент не знам што да мислам само знам кога прв пат ми се случи направив тотална сцена за тоа
Изменето од Glamurous - 06.Јануари.2008 во 15:18 |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
POpRAJTE GO NASLOVOT
na DEJA VU vaka e pojke od smesno Изменето од anakin - 12.Јануари.2008 во 20:13 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Внеси реплика | страница <12345 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |