IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Неискажани зборови
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Неискажани зборови

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 10>
Автор
Порака
Mishell_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Јуни.2007
Локација: Sweden
Статус: Офлајн
Поени: 575
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mishell_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2008 во 03:16
Go ocekuvav krajot, uste so prviot baknez ko da mi velese zbogum. Ne me boli toa sto te nema, me boli toa sto prestanav da veruvam. Ne sakam da si ovde, sakam samo da zaboravam. Sekoj mig pominat so tebe vo mene budese nemir, a ti me prasuvas zosto? Zatoa sto go vidov ona za koe ti bese slep, zarem mislese deka mozeme da pobegneme od samite sebe? Go otvoriv patot pred tebe za da bides sloboden, ne prasuvaj zosto, ne prasuvaj kako, no znam. Znam deka nemase da pobegnes od mene, znam deka ke tonevme zaedno, znam deka ke te izgubev koga ke bese prekasno. Bidi sloboden, bidi svoj, bidi onakov kakov te pametam.  
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2008 во 03:33
мишел фала ти за песнава ми помогна мнооогу голема%20насмевка
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mishell_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2008 во 03:51
Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

мишел фала ти за песнава ми помогна мнооогу голема%20насмевка

Eh barem mene da mi pomognese сршено%20срце..
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2008 во 03:57
уште ја слушам еееј и се карамголема%20насмевка
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Izzi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
BRAINIAC

Регистриран: 18.Септември.2007
Поени: 4475
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Izzi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2008 во 14:11
криво ми е за секоја глупост што ја направив...извини...(ова веке и го кажавголема%20насмевка)
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2008 во 14:26
Krajot...obichno go krasi deloto.
Ne bi go rasipuvala so izlishni zborovi-nepotrebni se!!
Se e veke kazano,ako doshol kraj.

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mishell_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2008 во 14:36
Prviot den bez tebe.. se plasam od ramnodusnosta koja ja osekam, posle nea po pravilo sledi bura od emocii. No ne i ovojpat. Znam deka ocekuvase malku poinakva reakcija od mene, malku poveke drama, zacineta so solzi i izjavi na ljubov, no toa e zatoa sto ne uspea da me zapoznaes. Jas solzite gi isplakav uste pred da ti recam zbogum, dramata ja ziveev sekoj den od nasata vrska.. Veke ne ostana nisto, zavesata se spusti. Komu ke mu bide potesko? Verojatno na tebe, zosto jas bev i ostanav svoja. I koga bese najtesko ja cuvav ljubovta, se do onoj den koga toa veke izgledase smesno. Vremeto ke presudi kade zalutavme i kade ke stigneme. Dotogas zivej srekno, zivej i zaboravi za dvajcata nas..

Изменето од Mishell_G - 05.Јануари.2008 во 21:23
Кон врв
Izzi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
BRAINIAC

Регистриран: 18.Септември.2007
Поени: 4475
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Izzi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2008 во 14:58
Originally posted by Mishell_G Mishell_G напиша:

... zivej i zaboravi za dvajcata nas..

мишел,зарем вака би сакала да заврши сето тоа?

јас не бев мирен се додека не и ги искажав зборовите во мојот пост погоре...и мило ми е што и ги кажав...сега сме добри другари и одвреме-навреме со насмевка си прикажуваме за времето кога идевме...за убавите моменти поминати заедно...голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mishell_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2008 во 16:56
Nekogas nekoi raboti mora da zavrsat taka.. Tesko deka ke mozeme da razgovarame kako "prijateli". Za da se ugasi ljubovta, mora da ja distanciras od sebe.. Dobri drugari tesko deka ke mozeme da bideme, toa ti e kako da stavis zarce vo plast seno, prasanje na vreme e koga pak ke se razgori.

Изменето од Mishell_G - 05.Јануари.2008 во 16:58
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2008 во 17:09
ima interesni za nekogo neiskazani 4 zbora za ljubov

DA DA NE i DA

голема%20насмевка
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
milicka Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јануари.2008
Поени: 2
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај milicka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2008 во 20:12
pustimo oci da govore
nekogas ne se potrebni zborovi
Кон врв
topsexy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
10-K-H-HOT

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 3022
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај topsexy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јануари.2008 во 00:44
CELO OVA VREME SAKAV DA TI KAZAM TE MRAZAM,NE MOZAM DA TE PODNESAM...TE PREZIRAM...I EVE SE OTRESKAV I SEGA TI KAZUVAM ZS NAJVEROJATNO UTRE NEMA DA SE SEKAVAM
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mishell_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јануари.2008 во 01:54
Hmm.. mi se spie zlato, izgleda vecer nema da me macis so nesonica голема%20насмевка..
Кон врв
str8up Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Producer

Регистриран: 18.Април.2007
Поени: 1492
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај str8up Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јануари.2008 во 01:59
married meплазењеголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 10>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.