![]() |
|
Зависности - коцка, дрога, алкохол |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 9> |
Автор | |||
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Zavisna sum od cigari-dve do tri kutii na den,
od barem edna casa konjak na den...
|
|||
![]() |
|||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
||
Zavisna,od cigari,i sok od portokal
|
|||
![]() |
|||
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
||
Се фалиш со дребулии... |
|||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|||
![]() |
|||
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
||
ZASTO??????????????????????????????????
|
|||
![]() |
|||
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
||
Што се две - три кутии на ден? Седумдесет цигари на дваесет и четрири часа. Пушиш со брзина од едвај три цигари на час ( под услово воопшто да не спиеш) И можеш ли сиот тој никотин и катран да ги растопиш во вените со само една чаша коњак, или што беше? |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Poradi toa se nareceni i zavisnosti |
|||
![]() |
|||
sensei ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
||
tolku mlado za veke tolku zaebano... ![]() |
|||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|||
![]() |
|||
||
BLAGODARAM
|
|||
![]() |
|||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
||
da si odete na psiholog za da vi pomegne okolu problemite, pienjeto i drogiranjeto ne pomaga samo ke ve zakopa uste podlaboko
|
|||
![]() |
|||
||
Definitivno ne...mene me tera samo da placam....nekako mi e skeptik
|
|||
![]() |
|||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
||
psihologot ti e skeptik?
|
|||
![]() |
|||
||
На психијатрите психијатри им се најпотребни. Сите се професионално деформирани. |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
ima razlika megu PSIHOLOG i PSIHIJATAR
|
|||
![]() |
|||
||
Едниот ја труе душата за да може другиот да ја лечи. |
|||
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |