|
Заљубен маж |
Внеси реплика | страница <1 89101112 25> |
Автор | ||
Biolica
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
[/QUOTE]
Zaljuben maz, Ke se obidam da bidam sto e mozno poobjektivev :) Tvoeto prvo prasanje glasi: Kako se odnesuva zaljubeniot maz? Pred da ti odgovoram na ova prasanje da kazam deka nema pogolema mizerija od zaljuben maz. Lele, lele, lele... sekogas koga ke se setam na momoentite koga i jas ednas bev zaljuben - tolku mnogu se sramam od sebesi sto vednas odam vo krevet i se pokrivan so kebe preku glava i lezam taka pokrien i nepodvizen duri da mi pomini.... nekoj tuka napisa deka zaljubenata zena pagjala mnogu nisko zaradi toa sto bila zaljubena - nemozete da zamislite kolku nisko pagja mazot vo tie momenti- da ne dolzam da ti opdgovoram...Znaci zaljubeniot maz se odnesuva na toj nacin sto pravi budala od sebe za celo vreme. Slednoto prasanje glasi "kako znae deka e zaljuben?" Oooo.. znae, znae, :) Ljubovta ja custvuva i toa kako. Sekoj moment bez sakanata mu zadava blaga bolka.Si ja ublazuva na toj nacin sto i se javuva na mobilen , kolku ete , da i go cue glasot. Samo sto zavrsile so muabet , toj vednas i pisuva SMS-ka,za da i izjavi uste ednas ljubov, zatoa sto se plasi da ne zaboravila vo megjuvrema. I taka edno milion pati vo tekot na denot i nokjta dodeka ne se zaedno...ne deka ima sto da i kaze - kogoa ljubovta i onaka ne se kazuva tuku samo se pokazuva.Samo sto ja ispratil do doma , vednasi i zvoni. Ne daj boze da ne mu se javi!!Alarmot vednas pisti vo negovata glava!!!Kade e? So kogo e? Zosto ne mi se javuva? - iako pred samo tri sekundi videl so svoi oci deka devojceto si vleguva doma. Cim ne mu se javuva ima nesto! Trista filmovi vo glava i custvo vo dusta koe e slicno na ona custvo sto go imal koga bil mal- a tato i mama mu se "izgubile" vo supermarketot i naednas se nasol sam vo ovoj okruten svet opkruzen so losi cickovci i tetki. Ama ti rekov neli - ziva mizerija? Vozrasen maz , a place?!? Cirkuzi...Koga se zaedno nema posrekjen od nego. Nema i negovata srekja vo tie momenti ne moze da se opise so zborovi. Nemora nisto da pravat, dovolno e samoto nejzino prisustvo za negova celosna srekja. Sto bi storil za svojata sakana? Sve, bukvalno sve! zaljuben maz e opasen i za sebe i za svojata okolina. Navistina e podgotven da stori sve za da ja pokaze ljubovta na svojata sakana. Koga ke se setam samo sto sve storiv jas... nekoj od tie nesta mislam deka vo normalni okolnosti nikogas nemase da mozam da gi storam -a i do den deneska ne sum gi povtoril a i nema da ima nikogas povekje vo mojot zivot vtor pat.[/QUOTE] Me naezi tekstot , vakov maz majka dva pati ne raga , ama krajot e tazen , daj boze da sakas pak taka , mi deluvas kako da zasluzvish. |
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Toa ti e kako nov mobilen...mu se raduvas, go rckas non - stop, se k*rcis so nego ako e od ponovite modeli...i eden den ke dojde nekoj so uste ponov model, ke go poskas negoviot, a tvojot ke ti odmili i ke se odnesuvas so nego nonsalantno i nema da ti e gajle dali si go stavil vo dzep megu klucevi kade moze da se izgrebe...
|
||
ohriganka
Сениор Регистриран: 02.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Dali postoi zaljuben maz a da ne znae kako da i priznae na devojkata?
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ja i kazuvam uste od prviot den t.e. odma za sekoj slucaj
|
||
Mishell_G
Сениор Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne postoi.. Ako e zaljuben ili ke go kaze toa ili negovite postapki ke go kazat toa mesto nego! |
||
Izzi
Сениор BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
се согласувам со мишел...НЕВОЗМОЖНО е да не се примети...
|
||
|
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...nisho strashno de...
|
||
Izzi
Сениор BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
па...да...ако и даваш така несакајки сигнали...ке сфати... е сеа како ке реагира тоа е прашање... |
||
|
||
Mishell_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zaljuben maz go pravi i nevozmoznoto za svojata sakana.. Postapkite se onie koi se vazni, a ne ona sto ke go kaze.
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da zaljuben maz pravi samo kup gluposti no izgleda ne gi poznavas mazite voopsto ne im e tesko da kazat te sakam ako navistina sakat |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Mishell_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da kaze te sakam ili da pokaze, razlikata e golema.. Sepak ona vtoroto go preferiram.
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
епа ај нека покаже дали овој ме сака пошто се понаша како да ме мрази..а далеку е да за приметам по понашање
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ako nekoj te saka i ke ti kaze i ke ti pokaze i site ke znaat deka te saka, nema da se krie od nikogo
|
||
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
само да не се погоди некој срамежлив |
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
Внеси реплика | страница <1 89101112 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |