|
Колку ви е битно како вашиот парнер се облекува? |
Внеси реплика | страница <12345 11> |
Автор | ||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ima ima fala bogu, samo sakam da istaknam deka oblekata nisto ne menuva
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
oblekata se pere i cisti i pegla i frla
so oblekata e mnogu polesno odosto so covekot |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
na crncite od Afrika sto nemaat leb za jadenje bas im e gajle za nekakva si obleka
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i na aboridzinite - pa se parovi hahahahhahahahahah
iq si crnec od afrika ili aboridzinec???? |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
eskim(ka)
|
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...vikaat deka megu drugoto, eskimkite imaat najtopli, posho e ladno tamu dosta, ne zaradi drugo...taka vikaat... |
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ццц темава лелеллелеле извини марија те пали ако има армани фармерки ????аиииииии какви се не постојат не ми е битно што и како се облекува само ми е битно каков е со мене |
||
Марија
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 03.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Насловот на темата е доволно јасен. Колку ви е БИТНО. А ако нема доволно пари за да се дотерува, едноставно ќе го носи тоа што го има и тоа што би мислел дека најмногу би му одговарало на него. А со тоа дека ги има што се дотеруваат по 3 саати во право си. На денешно време ги има многу. За среќа јас не сум од тие што скапуваат пред огледало.
Тука зборуваме за облекувањето, за тоа колку грама мозок има може во некоја друга тема да дискутираме. А што се однесува до тоа “без грам памет“, нормално дека никој не би сакал таков партнер. Па нема да знае како да се изразува |
||
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ma ne mi e bitno!!!
sto se tice mene i ne mora nisto da oblece.....!!!
|
||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мене ми е изузетно битно... мора да биде забулена до уши, како нинџа, и темни цвикери да носи за ни очите да не и се гледаат...нешто слично на аватарот на зезната, само со покриено рамо и големи темни цвикери...ммм that's my love
|
||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
||
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
леле не ми спомнувај униформи одвратни ни се оние од школо... пак забегувам од тема... финтава ми беше во право си со секој пост се согласувам |
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
и поубаво и нема да е во спротивност со ПС, |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
blue666
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
gledam se rodi ljubov |
||
tytysh
Група Регистриран: 25.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 59 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
IC. AKO VI E BITEN NADVORESEN IZGED FRLETESE U VODA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AKO VI E BITEN VNATRESEN IZGLED DOBREDOJDOFTE VO KLUBOT BIDEJKI COVEK SE GLEDA PO DUSA A NE PO TOA KAKO IZGLEDA |
||
sakaj i bidi sakan
|
||
Внеси реплика | страница <12345 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |