|
Дали вреди да се биде добар? |
Внеси реплика | страница <1 1415161718 118> |
Автор | |||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не мислев лично за мене. Јас тој чин ќе го доживеам како премија на лото. |
|||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
AKO TE NAPUSTI ZENA TI, TI TOA KE GO DOZIVEES KAKO PREMIJA NA LOTO????????????
OF MORI MAJKO, PA NAPUSTI JA TI NEA
|
|||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|||
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ја знаеш ли анегдотата за комитата и Турчинот - Би го пуштил јас него, ама не сака тој мене да ме пушти Изменето од majstorce62 - 03.Јануари.2008 во 21:02 |
|||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|||
ekaterina
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
vo kakvi luge bi se pretvorile dokolku ne bideme dobri, covecni...
ladni, surovi, nemilosrdni...ok...mozebi vo svera na rabota , no vo ljubovta? neeeeee....nikogas.. bidi dobar se do onoj moment dodeka se cuvstvuvas dobro... se razbira deka se ima granica, no sepak...da se bide dobar e odlika samo na golemite luge... |
|||
people are strange
|
|||
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
На лугето со големо срце. Што знаат да простуваат. Што се скромни во потребите. Што не им прават на другите што не сакаат ним да им го прават. Чекај малку, мислам дека знам една таква личност. |
|||
|
|||
devojka21
Сениор Регистриран: 02.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 184 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Sigurno vredi da se bide dobar zosto kolku podobar tolku posreken e covek no denes ne e lesno da se bide dobar ,tesko covek moze da izdrzi pokraj se sto se slucuva
"Zasto pravime dobri dela?"Pa zatoa sto sme luge so dusa sovest svest razum ..
"Ocekuvate li da dobiete nesto kako vozvrat poradi dobrinata sto ste ja napravile???"
Pa toa e seedno dali ocekuvame ili ne sekogas se dobiva dvojno za vozrat
|
|||
Life is beautiful
|
|||
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ako napravi[ dobro delo i povika[ kup kameri da go registriraat toa i da ti dadat publicitet, dali si napravil dobro delo? |
|||
|
|||
moon88
Сениор Регистриран: 29.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
samo golemite srca prostuvaat,a malite nesta se tie sto ve cinat dobri ili nedaj boze losi...........
|
|||
CONTESSA
Сениор Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1620 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
PA DA MISLAM TOA GO VRTI SVETOT ZAR NE/ NAJVEKE OD SE SAKAM DA SUM DOBRA DA POMOGNAM KAKO PRVO DA MOZAM DRUGIOT DA GO NAPRAVAM SREKEN I KOGA KE GO VIDAM TOA SE TOPAM .TVOETO NISTO DA NAPRAVI NEKOJ DA SE POCUSTVUVA NESTO E ....TOA E TOA.
|
|||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Chovek deli dobrina i ljubov zatoa sto tie samite izviraat od nego ... i toa go deli okolu sebe kako sto sveti Sonceto i kako sto vrne dozhdot od natezhnatiot oblak - nasekade i vrz sekogo, bez diskriminacija, bez pravenje nikava razlika spored rasata, polot, starosta ili politichkoto i verskoto ubeduvanje na onie koi gi opsipuva... i bez nikakva sopstvena polez.
Toa e Dobrina i Ljubov, toa e onoa sto vi ja posakuvam na site vas. Изменето од Messenger - 04.Јануари.2008 во 05:07 |
|||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|||
hacko
Сениор The Ultimate HackMan Регистриран: 19.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Da se bide dobar,vredi,bidejki so toa na nekoj nacin vlozuvame vo idninata(ne mislam na rajot,tuku na ponatamosnata idnina na Zemjata),no nekogas dobrotata ne e bas najdobro resenie.Poradi dobrinata mozete da bidete izlozeni na potsmev...,a za nekoj,samo so loso.
|
|||
Svijet je okrutan...Okrutniji od juce...
|
|||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Prashanje: Za kolku od vas ova ne e samo teorija????
Kolku sevo ova gore zboruvanje go sproveduvate???? Ili ..samo znaete deka taka treba??? |
|||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ZA MENE! SE TRUDAM SEKOJDNEVNO DA NE E SAMO TEORIJA ZASTO MENE MI E TAKA POUBAVO, NE ZARADI DRUGITE |
|||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|||
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Аха, значи тоа е темата. Добар во смисла на хуманост. Да, вреди да се биде хуман. После секој чин на хуманост што ќе го направам, макар тоа било и тресење ронки во дворот за врапчињата, во душата чувствувам божја убавина.
|
|||
|
|||
Внеси реплика | страница <1 1415161718 118> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |