IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Златна рипка-Пушти ме ќе ти исполнам 3..
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Златна рипка-Пушти ме ќе ти исполнам 3..

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1314151617 45>
Автор
Порака
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2008 во 15:27
па посакав......

да не ми се лути ЕДЕН....тагатагатагатага
Кон врв
diogenskopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 2063
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2008 во 15:33
Originally posted by Biserna_Devojka Biserna_Devojka напиша:

па посакав......

да не ми се лути ЕДЕН....тагатагатагатага

ej Biserna..sega mi sepna..abe ripkava vika deka ne ti se luti..samo e premnogu iznenaden od tvoeto odnesuvanje...ne ocekuval takvo nesto od tebe..a za da bide se ok..ke moras da razgovaras so nego задоволство
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2008 во 15:40
па не сака да ме слушааааа...... плачењеплачењеплачењеплачењеплачење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2008 во 15:44
Originally posted by Biserna_Devojka Biserna_Devojka напиша:

па не сака да ме слушааааа...... плачењеплачењеплачењеплачењеплачење

a da mu pratis nekoja fina sms poraka za pocetok ?

Кон врв
Izzi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
BRAINIAC

Регистриран: 18.Септември.2007
Поени: 4475
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Izzi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2008 во 15:44
мудар совет намигнување
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2008 во 15:48
многу добра идеја... леле ќе напишам на статус.... ве обожавам големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2008 во 15:58

Biserna eve ti nekolku SMS poraki na Srpski se..ali lesno se preveduvaat..pa iskoristi nekoja..ako trebaat uste samo kazi

58. 1000 je suza u mojim ocima bilo.1000 je zelja koje mi zivot nije ispunio...malo je prijatelja koje tre*amo svi,a jos manje takvih kao sto si ti!!!

57. Nasmeši se kad me vidiš, ostanemo Prijatelji. Jer niko ne zna sta smo hteli, jer niko ne zna sta smo bili... Ostanemo Prijatelji...

56. Naše je prijateljstvo poput dvorca od peska: teško ga je izgraditi, lako uništiti, prekrasno obnoviti!

55. Prijatelji su kao gromobrani - dok ne pocne oluja ne mislimo dovoljno na njih.

54. "Mnogi ljudi ce ti prolaziti kroz zivot, ali samo pravi prijatelji ce te voljeti i ostaviti trag u srcu."

53.  Prijateljstvo je sreca, prijateljstvo je ljubav, prijateljstvo jae vjernost, prijateljstvo je ............................... NESTO NEOPISIVO!!!!!

52. Prijateljstvo, su zvijezda koje život krase..... zato ih treba cuvati da se nikad ne ugase!!!!!!!!

51. Nikoga ne možeš natjerati da te voli. Jedino što možeš uciniti je da dopustiš biti voljen. I nije najvažnije što imaš na putu života vec koga imaš na putu života.

50. Za prijateljstvo neznaš da ga imaš dok ga ne izgubiš.

49. Tisucu je suza u mojim ocima bilo, tisucu je želja koje mi život nije ispunijo, malo je ljubavi koju osjecaju svi, malo je PRIJATELJA KAO ŠTO SI TI!!!

48. Prijatelite sluzat za koga ke imas los den da go rasipes i nivniot samo zatoa sto tie toa ke go sakaat.

47. Jedan prijatelj nije malo, a 1000 nije puno.

46. Pogledaj me barem jednom, ispuni mi ovu želju, jer ja te još uvijek volim moj najbolji prijatelju.

45. Ako se ikad sretnemo, pružit cemo ruke kao prijatelji stari. Dignut cemo cašu za one koji se vole, jer mi to nismo znali.

44. A ko te netko pita od naše lubavi šta smo hteli, ti im reci da smo boli najbolji prijatelji.

Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2008 во 15:59
леле фала најмногу на свет !!! големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањесреќа
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2008 во 16:08
np..se za naseto Biserno devojce...nego ako treba sms porakite vo sebe da sodrzat..flert ili ljubov poveke..ti samo kazi.. u arhiva ima za sekoja prigoda намигнување
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2008 во 16:24
бивша љубов... ако имаш некоја .... добредојдена еголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2008 во 16:48
..aj vidi sto od ovie mozes da upotrebis

Covjek ne gospodari sobom a najmanje zapovijeda svojim osjecanjima. Zavedi mi um i imas moje tijelo, pronadji mi dusu i imas me zauvijek...
..
U zivotu pozeli da ne izgubis voljeno i da ne volis izgubljeno.
..
...svako zivi zivot svoj, a ja cuvam svoju bol, ne bi mogao niti sada reci kako je to kad nisi s onim ko je sve sto zelis, volis, najvise...
..
Ti si jedina osoba koja mi ovih dana ispunjava dusu nekim finim osjecanjem. Ali ne to se nada opisati rijecima. To se mora osjetiti srcem..
...
Nocas bi ti rado pokvarila san, umjesto toplih jastuka pruzila svoj dlan i usnama njezno milovala tijelo, uzela sve ono sto bi srce htjelo.....
..
Malena kako cu bez tebe sutra? Malena falit ce mi stobom jutra. Ima drugih ima boljih ali nebo zna da si samo ti moja....malena...
..
. Idi nek te sreca prati, ali jedno moras znati! Svako svoje greske placa, u zivotu sve se vraca! Nista na svijetu, vise ne boli, od srca koje uzalut voli!..
..
Nocas ce zvijezde sici sa neba i svoj sjaj zauvijek skriti. Nocas ce lisce utihnuti jer nece htjeti da remeti tisinu u kojoj umire jedno srce jer je slomljeno...
..verojatno nekoja ke ti sedopadne..ako ne..ke ja prasam ripkataтрепкање

Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2008 во 16:55
фала фала... мучо гранде фала.... голема%20насмевкаголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Локација: Macedonia
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2008 во 22:19
Само да знаеш што ми се врти??????????????

,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јануари.2008 во 10:48
dragi drugarcinja..jas iskreno ve molam denes da se vozdrzite..i da ja ostavite zlatnata ripka na strana..WARNING: taa ne e za jadenje лутина
..ova posebno se odnesuva na Biserna_Devojka (ponastrana od ripkataмолитва).....inace ona denes e dostapna za zelbi..ali popladne nekade ke ja evakuirame (sto e sigurno..sigurno e)голема%20насмевка
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1314151617 45>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,184 секунди.