IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Ноќен живот
  Активни теми Активни теми RSS - Сте ли за да се најдеме сите од форум?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сте ли за да се најдеме сите од форум?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 121122123124125 266>
Автор
Порака Обратен редослед
Drlja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Октомври.2006
Статус: Офлајн
Поени: 3373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Drlja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2008 во 20:13
Lou druze bi pribelezal deka ti vaka najmnogu uspeh si pokazal vo sobiranje i druzba so forumdjiiteголема%20насмевка Paaa... organiziraj nesto INTERESNOнамигнување Jas davam cesen pionerski zbor deka ke dojdamмафтање
Кон врв
LouWeed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I AM THE KING OF ROCK&ROLL

Регистриран: 28.Мај.2005
Поени: 13012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2008 во 14:12
imase i slucki da ideme von skopje....never say never.....
Кон врв
hacko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Ultimate HackMan

Регистриран: 19.Декември.2007
Поени: 119
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај hacko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2008 во 13:33
Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

A sto vikate eden vaka soncev den site nie od forumov da se zapoznaeme????
Mene iskreno mi se dopagja taa ideja

Jas sum 160km od Skopje,nema bas da odi.
Svijet je okrutan...Okrutniji od juce...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јануари.2008 во 08:48
ljuge......temata ne e za spamuvanje.....baska zagor tebe ti imam "licno" spomnato.....

ako imate zelba pisuvajte ako nemate GITLA!
Кон врв
Палестинец Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јуни.2007
Поени: 12129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Палестинец Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јануари.2008 во 03:47
Originally posted by zagor zagor напиша:

Originally posted by Палестинец Палестинец напиша:

Со некои би се нашол, а со некои не.

АЈДЕЕЕЕ..И ТИ КАКО МЕНЕ!!СЕГА ЌЕ ТИ СЕ ПУШТАТ!!!КАКО БЕ ДА НЕ САКАШ СО НЕКОЈ ДА СЕ ЗАПОЗНАЕШ....ШО ЧОЕК ЌЕ ДА СИ...???? ...МОРААААШ!!

Ајде да се доискажам, да не останам како и обично неразбран.
Еве на пример Нина 1, како што се преставува има 10 години, што муабет јас ќе правам со Нина 1, за ЗПО, ОТП или за Сердарот и седумте џуџиња. 
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12852
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јануари.2008 во 16:42
Originally posted by Палестинец Палестинец напиша:

АЈДЕЕЕЕ..И ТИ КАКО МЕНЕ!!СЕГА ЌЕ ТИ СЕ ПУШТАТ!!!КАКО БЕ ДА НЕ САКАШ СО НЕКОЈ ДА СЕ ЗАПОЗНАЕШ....ШО ЧОЕК ЌЕ ДА СИ...???? ...МОРААААШ!!
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
Палестинец Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јуни.2007
Поени: 12129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Палестинец Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јануари.2008 во 16:05
Кон врв
NiNa1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Love and peace

Регистриран: 07.Август.2007
Локација: Macedonia
Поени: 13795
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NiNa1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Декември.2007 во 20:50
СУПЕР СПЕЕД среќанамигнувањеПА АЈ СЕ СОБИРАМЕ
Кон врв
speed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Март.2007
Поени: 803
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај speed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Декември.2007 во 17:51
ee bas za nova site forumzii ke dojdat....среќа
speed
Кон врв
NiNa1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Love and peace

Регистриран: 07.Август.2007
Локација: Macedonia
Поени: 13795
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NiNa1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Декември.2007 во 16:11
ЕВЕ ЗА НОВА ГОДИНА МОЖЕМЕ ОД ФОРУМОВ ДА СЕ НАЈДЕМЕ голема%20насмевка

Изменето од nina1 - 28.Декември.2007 во 16:37
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Декември.2007 во 19:19
ma okej e toa.....no ja na 28. special guest...na 29. em na rodenden i svaba...
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Декември.2007 во 19:14
можеееееееееее доаѓааааааааааам
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Декември.2007 во 19:05
zaboraviv deka na 28. imaat MIZAR koncert vo univerzalnata......i posto sum special guest e jasno deka ke bidam tam, taka daj da najdeme drug termin ili pak posle svirkata.....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Декември.2007 во 19:04
Originally posted by zagor zagor напиша:

Originally posted by LouWeed LouWeed напиша:

bravos be zagor!!koj konstruktiven komentar so neveroatni DVE bukvi!!

znaes takvite kako tebe sto se praat "fraeri" na forum od moe iskustvo 1. ne ni doagjat na sobiranki 2. posto nemat muda i 3. ke vidat site prisutni na sobirankata deka se bubacki a ne se toa vo realniot zivot koj se praat na forumot!!!

taka da ako imas zelba da dojdes i da prisustvuvas ne ja kvari temata so sranje!

pozdrav

,
ДОСЕГА НЕ СУМ ТИ РЕПЛИЦИРАЛ НА ТЕБЕ ,АМА НА НИТУ ЕДНА ТВОЈА ГЛУПОСТ,А ГИ ИМА МНОГУ(ДУРИ МОДЕРАТОРИТЕ НЕ ГИ НИ БРИШАТ...),АМА СЕГА НЕМА ДА ПОМИНАМ ПРЕКУ ОВА...!!!
ЈАС,ЛИЧНО ФОРУМОВ ГО ПРИФАЌАМ КАКО ЗАБАВА,АМА СЕ РАЗБИРА НЕ НА ШТЕТА НА НЕКОГО...,А АКО ТИ МИСЛИШ ДЕКА ЈАС СПРОТИВНОТО ГО ПРАВАМ,ТОА Е ТВОЈ ЛИЧЕН ПРОБЛЕМ ШТО ПОНЕКОГАШ НЕ МОЖЕШ ДА ГО ПРОЧИТАШ ТОА ШТО ГО ПИШУВА МЕЃУ РЕДОВИ...
..!!!НЕ,БАШ СЕГА НЕ ОДАМ НА ВАШАТА ,,ТЕМАТСКА" ЖУРКА,НЕ ОД ШТО ВИ СЕ ПЛАШАМ ИЛИ СРАМАМ,ТУКУ ОД ПРОСТА ПРИЧИНА ДА НЕ ВИДИШ ПРОТИВНИК-ФРАЕР ВО МЕНЕ,ПОИНАКОВ ОД ОНИЕ ШТО ТИ СИ ГИ СРЕТНАЛ,ГИ ПОЗНАВАШ И СИ БИЛ ВО ДРУШТВО СО НИВ...!!!ЈАС СИ ДАВАМ ЗА СЛОБОДА ДА КАЖАМ ДЕКА ПОСЕДУВАМ СОПСТВЕНИ КВАЛИТЕТИ КОЈ ЈАС,ЗА РАЗЛИКА ОД ТЕБЕ, НЕ ГИ МЕРАМ СО ЧАСОВИ СЕКС,ПРЕВРТУВАЊЕ,БРОЈ НА ЈАЈЦА..ДОЛЖИНА НА ПЕНИС...И СЛИЧНО!!!ЈАС СУМ СИ СКРОМЕН ЧОВЕК,КОЈ Е СПОСОБЕН ДА СЕ КОНТРОЛИРА,И ЗА СЕБЕ ДА СИ КАЖЕ И ПРИЗНАЕ СЕ...!„!!БИ ТРЕБАЛО ДА ТИ БИДЕ ЧЕСТ ДА БИДЕШ, НЕ СО МЕНЕ,ТУКУ СО СЛИЧНИТЕ НА МЕНЕ,ВО ДРУШТВО...ЗА ДА ВИДИШ НА ШТО ПОЧИВА ЧОВЕКОВАТА ДОБЛЕСТ...!!!ЗА ЖЕНСКИОТ ПОЛ ОД ФОРУМОТ,КОЈ НЕ МЕ ПОЗНАВААТ...ПОИНТЕРЕСНО ЌЕ ИМ БИДЕ ДА НЕ МЕ ЗНААТ...(ПОЛЕСНО ЌЕ СИ СПИЈАТ..)!!!ИНАКУ,ВООПШТО НЕ СУМ СИМПАТИЧЕН,НЕ СУМ ТИП ЗА ВРСКА ИЛИ ПРОВОД,ЗАТОА ШТО ZAGOR ИМА ПОМИНАТО СЕ НИЗ СВОЈОТ ЖИВОТ,И АКО СЕГА ВО ДОЦНИТЕ ЧАСОВИ,ИЛИ ВИКЕНДИ ГО ГЛЕДАТЕ ДА ВИСИ НА ФОРУМОТ НЕ ЗНАЧИ ДЕКА НЕМА ИЗЛЕЗ ИЛИ ДРУГА ЗАБАВА...!!!,ZAGOR, НЕ Е ЗАВИСЕН ОД ФОРУМОТ..ДУРИ И ПО ВАША ЖЕЛБА,АМА НЕ САМО ТВОЈА ТУКУ НА МНОЗИНСТВОТО,ДОКОЛКУ ВИ ПРЕЧАМ ВО ОСТВАРУВАЊЕТО НА ВАШИТЕ ПЛАНОВИ..А ИМАТЕ...,МОЖАМ ВО СЕКОЈ МОМЕНТ НА МОЈА ШТЕТА ДА ВИ КАЖАМ-ЗБОГУМ- ИАКО НЕКОЈ ГЛЕДАМ ДЕКА И ТОА НЕ МОЖЕ ДА ГО СФАТИ...!!!
МОЕТО НЕ ,ВО ПОСТОТ,ЈАС ГО СВАТИВ КАКО ШАЛА НА ЕДЕН ПРЕТХОДЕН КОМЕНТАР...И ГО ПРИФАТИВ ВО СТИЛОТ...АКО Е ДО МЕНЕ ..НЕ ДОАЃАМ...ПОВТОРНО НА ШАЛА!!!СЕ РАЗБИРА,КОМЕНТАРОТ ПОНАТАМУ МОЖЕБИ ЌЕ БИДЕ ДЕКА ТОА НЕМАЛО ВРСКА СО МЕНЕ...НО ЈАС МОЖАМ И ОД ПОСТАРИТЕ ПОСТОВИ ДА ГО ИЗВАДАМ ИСТИОТ КОМЕНТАР,ШТО ПАК НЕ ЗНАЧИ ДЕКА...ТАА, ВАШАТА ЖУРКА ЌЕ Е ОД ЗАТВОРЕН ТИП,ПА АКО САКАМ, НЕ ЌЕ МОЖЕ ДА ПРИСУСТВУВАМ..НЕШТО ШТО НЕМА ЛОГИКА..!!!АМА,АЈ ДОСТА БЕШЕ....ОДАМ ЈАС НА форумска свадба таму ме чекаат моите невести..А И ТИ ТРЕБА ГЛЕДАМ ДА СЕ ,,ПРЕВРТУВАШ"..КРАЛУ НА РОКЕН-РОЛОТ...СО ДРВЕНА ГИТАРА...

iskreno.......me mrzi da citam...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 121122123124125 266>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.