|
Паралелен свет |
Внеси реплика | страница <1 23456 16> |
Автор | ||
wila
Сениор Регистриран: 19.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 85 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
TOCNO ZNAM ZOETO SUM I KADE SUM VO OVOJ SVET......PA POVREMENO I VO PARALELEN KADE MOZE DA SE BIDE ZA MOMENT SO DOBRA KONCENTRACIJA..
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
E sea malku go pretera...
|
||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
За мене ова е најинтересна тема ... еве одма влегувам во паралелен свет ... можев да пишувам на латиница.... ама влегов во друг паралелен свет пишувам кирилида ... паралелните светови се пред нас ... неограничен број на паралелни светови ... еве сега незнам кој ќе пишува после мене тука ... значи има паралелни светови .. ама откако ќе напиши некој .... од неограничен број на светови ... еден ќе биде реалност ... и ке замине постот во историјата ... и после можеме да влегуваме и да си ги менуваме постовите ... како историчарите .... и јас морам да признам тоа сум го правел ... пола ми се простува ... Ви посакувам добра ноќ.... убави сонови .... паралелни убави сонови ... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ma da imam korist ...da ograbam banka tamu, a ovde da gi trosam...i da mozat samo da mi se fatat...
|
||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ete zbunet od mnogu paralelni svetovi se pojavi ... zbunet ke ti kazam edna golema vistina ... ako si mentalno gore ... i vo realnosta ke bides... ako si mentalno dolu ... ke imas mnogu pari ... i samo tolku ... sepak tvoite komentari znam deka ne se toa sto pisuvas... tuku toa sto kazuvas... ima golemi paraboli vo niv ... i so zadovolstvo gi citam ... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a,...koj ti e dokazot?
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
str8up
Сениор The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
verbata vo dokazot e dogma
|
||
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot |
||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
neograniceno paralelni svetovi pred nas ... ke ja "fiksirame" segasnosta vo eden svet ... i ke zamine vo istorijata ... i nea ke ja silovaat ... pojakiot ja pisuva istorijata ... toa e metafizikata na naseto poimanje za svetot !!! |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
Firerot
Нов член Регистриран: 04.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Defenitivno mozam da kazam deka deckoto ima mnogu bujna fantazija i zivoto za nego e mnogu slozena pojava. Samo napred, na Makedonija i trebat takvi umovi. |
||
LIVE FREE OR DIE HARD
|
||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
blagodaram lider ... sepak naseto pisuvanje tuka e vazna rabota ... zazivuva forumot ... forumot ima dusha ... kolektivna dusha ... na primer ... kolata vo garazata e kup na zelezo i plastika ... no ... nie ... koj sto sme nikoj i nisto ... koga ke vlezeme vo kolata ... i so nasiot "dopir" ... kolata zazivuva ... pocnuva da raboti .... da se dvizi ... e kade e dusata na kolata ??? nikoj nemoze da kaze kade e ... taka e i so forumov ... nasiot "dopir" pravi ovoj forum da bide ziv ... da ima dusha ... istoto se slucuva i so nas ... nie pisuvame razni raboti ... toj mentalen "dopir" pravi chuda ... ti posakuvam uspeh vo zivotot !!! |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
taka e ... vo pravo si...
|
||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zdravo blashka ... bas mi e drago so se slozuvas so mene .... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
EmIIIjA
Сениор Регистриран: 05.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
njet njet! ima 3 dimenzii! minato segasnost i idnina nie gledame i ziveeme vo edna edinstvena dimenzija-segasnost! a paralelniot svet go socinuvaat site 3 dimenzii odednas-gledaj go filmot nikogas ne si sam i ke me svatis sto ti kazuvam |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 23456 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |