|
Вашиот сон |
Внеси реплика | страница <1234 6> |
Автор | |
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I jas glasav za prvoto, a isto taka ne e na odmet i pettoto, znachi mir pred se, da nema gladni i ljubov se razbira,a ostanatoto ke si dojde samo po sebe ili so malku trud.
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
vanesa
Сениор Регистриран: 19.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se najdov zatecena.
Pa jas veke nemam son, odamna se otkazav od site moi sonista kako veke za se da e kasno.
|
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da ziveam nekade kade sto e vecno soncevo i vo blizina na voda, znam deka sum trebala na vakvo mesto da se rodam. Sonuvam za pesok vo mojata kosa....
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
првото
|
|
Kristin969
Сениор Регистриран: 01.Октомври.2007 Локација: Scotland Статус: Офлајн Поени: 340 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Site da ziveeme i vibrirame vo Ljubov, taa da bide edinstvenata cel, edinstveniot nacin na koj ke ziveeme, samo vo Ljubov i pomaganje edni na drugi! Toa e mojot son!
|
|
Ljubov i Svetlina!
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
toa e sonot na kolektivniot um ... !!! koga togas ke bide ... gledam deka po glasanjeto na ludjeto ... toa dominira ... Vi posakuvam prijaten nedelen den !!! |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
chuchuliga
Сениор Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сонувам да имам одмор од барем еден месец, летно време, во сонце и палми, некаде на Јадран, да не мислам на ништо, само да си постојам....
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па што не кажеш ? брза, донеси кофите песок да истовареме |
|
|
|
Mishell_G
Сениор Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mojot son e da im se ostvarat nesebicnite i iskreni zelbi na site lugje vklucuvajki me i mene . Koga kazuvam zelbi ne mislam sigurno na BMW, vila na more ili milion dolari, tuku na site onie zelbi koi doagjaat od srceto, koi se vkoreneti dlaboko vo nas i se najintimni po priroda.
|
|
KikoMC
Сениор Регистриран: 11.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ubavo e chovek da sonuva..Ushte povekje toj treba da zivee za ostvaruvanje na sonishtata, da ne se otkazuva od nishto zoshto toj kje ostani propalica..Pozdrav...
|
|
|
|
moon88
Сениор Регистриран: 29.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
HOROR
|
|
hacko
Сениор The Ultimate HackMan Регистриран: 19.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe,sto glumite?Site bi sakale mir vo svetot,ama toa da bide vashiot son-ne veruvam.Koga bi imale edna zelba,na sto bi ja iskoristile?
Jas bi posakal da mi se ostvarat site zelbi ,megjuniv bi bila i "Mir vo svetot i hrana za gladnite",no dokolku taa ne bi mozela,bi posakal nesto za sebesi,normalno.Neka kaze nekoj ako misli poinaku. |
|
Svijet je okrutan...Okrutniji od juce...
|
|
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Имате ли некаков сон кој е поголем од животот? Тоа би било нешто.
|
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Порано ,поретко сонував,сега почесто...
обично соновите ми се бурни и страсни...
ама понекогаш ми се и патриотски...
|
|
Внеси реплика | страница <1234 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |