|
Колку ви е битно како вашиот парнер се облекува? |
Внеси реплика | страница <1234 11> |
Автор | |
Mishell_G
Сениор Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Hahaha ova me potseti na edna diskoordinacija sto ja imav vo edna vrska. Jas ke oblecam fustance ke se sredam, ke se skockam sto se vika, a toj ke se pojavi na sostanok so farmerki i majca. Aj naredniot pat da mu pariram oblekuvam pantaloni, a togas toj se pojavuva vo kostum .. |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so takvi stavovi
se kje naletuvas na tuturutki i taka i ti treba koga si katodna |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не многу. Битно е да см во склад со облеката кога сме заедно.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
orlov a zosto e toa bitno???mislis deka taka pouabvo ke vi bide zaedno???
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
garant kje bide IQ ne treba covek da e idealist civilizaciska pridobivka e ova i ne treba da se sramime okolu ova |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
epten golema pridobivka...
site vo skapa obleka da se oblekuvate, i da si odgovarate so stilot, inaku nikoj nema da ve saka nikogas, takvi originalni, nikakvi |
|
devojka21
Сениор Регистриран: 02.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 184 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mене ми е важно да изгледа добро
а ако се сетиме дека живееме во Р.М тогаш ова со Армани не знам колку е изводливо
|
|
Life is beautiful
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
milo ili me citas ili ne rekov treba da se slicni neli se par???? kaj procita skapa ili uniformi |
|
|
|
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nekoj drug na pocetokot spomna skapa obleka...D&G ne znam sto, a zosto da se slicni anakine, kakva vrska ima toa? pa sto ako se par?
zboruvam za uniforma oti oblekava sto se prodava sekade e ista, ke izleze nesto vo moda i site toa go kupuvaat, na primer: visoki cizmi do kolena i farmerkite vo cizmi steveni, i taka izgleda poveke od pola grad, mene toa mi e uniforma...i za nikade, ubiva originalnost Изменето од IQ - 04.Јануари.2008 во 02:45 |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
slicni znaci - da licat na par
ako se vo fermeski vo saseni majci i dvajcata ako se pankerski so lanci ako se vo svecani kostumi i fustan se e toa ubavo ako licat na par ako ne e taka i dvajcata kje se custvuvat deka ne se edno vo momentov toa mi bese muabetov mani uniformi neka zivee dekadencija i dadaizam |
|
|
|
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ако се голи, да се голи и двајцата
|
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
daaaaaaaaaaaaaaaa ja svati poentataaaaaaaaaaaaaaaaaaaa |
|
|
|
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e odi nateraj go decko mi da nosi kostum i sega i jas treba da nosam farmerki ako toj nosi?
ubavo izgleda taka da se skladno obeleceni ama nekoi drugi raboti se mnogu pobitni |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
milo ova e tema za oblekuvanje za za bitnite raboti ima cel kup temi neli?????? |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1234 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |