|
ШТО СТАНА СО ВЕРОИСПОВЕД? |
Внеси реплика | страница <1 4567> |
Автор | |
Izzi
Сениор BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мило ми е што средивте ситуација
п.с. конектед баш тој пост што го цитираше сакав да го најдам |
|
|
|
sard
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 28.Октомври.2005 Локација: Прилеп Статус: Офлајн Поени: 1440 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Навистина од последниот пат кога сум пишувал овде работите станале многу полоши. А претходно мислев дека сите се поднаучија дека им штети односот на насилно натурање на своите убедувања. Сепак да не се правам премногу голем љубител на толеранцијата бидејќи и се радувам. Би било уште полошо агресивните наметнувачи да знаат да ја кријат својата агресивост.
Вака наметнувачите самите се разобличуваат и и штетат на својата вера. Веројатно тие тоа не го гледаат, инаку би знаеле дека губат, а мислат дека нешто успеваат. |
|
„Треба да се биде достоен на љубовта за да се биде љубен“ - Goethe
www.pravoslavna.mk |
|
sard
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 28.Октомври.2005 Локација: Прилеп Статус: Офлајн Поени: 1440 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Поздрав за сите со кои се знаеме, сакам да ги споменам ама се плашам некој да не го пропуштам, бидејќи ги има многу, поздрав и за сите кои ги гледам нови на форумот на Вероисповед.
|
|
www.pravoslavna.mk |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Секоја вериисповед треба да се почитува се додека е во своите сопствени граници.
На оваа тема неблагодарно е да даваме мислења и судуви- нормално ако пак нема пречекорувања. Секој си ја почитува и сака својата вера и така треба. Коментари, мислења и напади се знае кога и се знае каде. Овде сме да се дружиме и понекогаш различно да гледаме. Ама само малку различно колку да може да коментираме. Изменето од orlov - 04.Јануари.2008 во 00:57 |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
sard
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еј мало сестриче да знаеш колку ме радуваш ти.
|
|
www.pravoslavna.mk |
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од blueprayer - 04.Јануари.2008 во 00:49 |
|
|
|
Izzi
Сениор BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
поздрав сард и од мене
|
|
|
|
sard
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мало ти си заслужна за тоа. Ти си учиш од Бога бидејќи сакаш да учиш. Некој и кога греши како што често правам, ти пак ќе учиш добри нешта од него.
|
|
www.pravoslavna.mk |
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
НА ВРЕДНТA СЕКОГАШ ВЕДРА blu.........,
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ти ми го покажа патот. Еве ке се надоврзам на темава. Јас значи учам, ние цело време учиме, кога еден голем човек (знаеш Сард за кого зборам) можеше да рече дека сеуште е наивен и млад, јас значи немам поим според него. Имам уште мнооогу да учам, но како јас овде да си го кажам своето мислење???? како јас овде да можам слободно да се изразам кога знам ке има напад одма?? Значи ние треба да голтаме мисли. Ако случајно кажеме што мислиме да чекаме 3 светска војна ли???Се караме за вера и се натпреваруваме кој колку знае?? што е ова? верски милионер? каде е Трендо? Мене не ми смета Исламот воопшто, но како што мене не ми смета чекам и на нив да не им смета мојот Бог, но не станува тука збор за тоа, станува збор за реметење и карање за сосема други работи. Нели треба да го пренесеме нашето знаење??? Како кога секогаш има некој што нас да ни “дообјасни“????? Јас учев и сеуште учам од некој што знам дека го знае тоа вистинското и знае каде треба да ме упати...а за тие што се борат залудно без знаење или со мала доза знаење нека им прости и помогне Бог.
|
|
|
|
sard
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Фала Изи , да сме живи и здрави, да се читаме за наше добро. |
|
www.pravoslavna.mk |
|
zidarski
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4385 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Odlichna misla i mnogu na mesto, Blue...
Pozdrav |
|
khaleefah
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор "The Khilafah is Coming..." Регистриран: 25.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1115 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sard Welcome back!
Iskreno mnogu me raduva sto si tuka i se nadevam deka ke imame ubavi diskusii kako nekogas. Pozdrav! |
|
Внеси реплика | страница <1 4567> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |