IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Образование
  Активни теми Активни теми RSS - Самооценување на учениците
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Самооценување на учениците

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 5>
Автор
Порака
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2008 во 22:17

da...zoshto da ne... i toa neka se proba...
    mislam deka deneshnive ucenici se dosta samokriticni...
    sigurno taka bi se dokazuvale poveke...bi bile porealni...
Кон врв
majstorce62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Регистриран: 23.Декември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 4251
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2008 во 22:22
Originally posted by blashka blashka напиша:

da...zoshto da ne... i toa neka se proba...

mislam deka deneshnive ucenici se dosta samokriticni...

sigurno taka bi se dokazuvale poveke...bi bile porealni...

Да се проба!? Ти зборуваш како учениците да се материјал за капут? Ако биде - биде, ако не ќе купиме нов.
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2008 во 22:25

ako kazam jas  DA ili NE ...
  ke bide sigurno taka збунетостзбунетостзбунетост

Изменето од blashka - 03.Јануари.2008 во 22:26
Кон врв
Monuska Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2128
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2008 во 22:53
Originally posted by majstorce62 majstorce62 напиша:

Originally posted by Monuska Monuska напиша:

Milo mi e sto sega ne si zaguben ( a poradi mene se cuvstvuvase taka?)

Не поради тебе, мислев дека сум старомоден дека така размислувам

Ako ne go prifatis sekoe novo razmilsuvanje ne znaci deka si staromoden tuku deka si principielen
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2008 во 23:31

Ako ne go prifatis sekoe novo razmilsuvanje ne znaci deka si staromoden tuku deka si principielen

Не знам кој пол си ( не е ни важно, впрочем) ама твоето размислување е ниво за восхит. Немој само да ми кажеш дека студираш философија или нешто слично. Или си...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2008 во 23:35

Не знам кој пол си ( не е ни важно, впрочем) ама твоето размислување е ниво за восхит. Немој само да ми кажеш дека студираш философија или нешто слично. Или си...

Фала, женско сум иако се сложуваш дека не е важно,

Изменето од Monuska - 10.Јануари.2008 во 17:09
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2008 во 23:46

Фала, женско сум иако се сложуваш дека не е важно, и уште сум средношколка инаку, гимназија

Извини, веќе добив одговор од другата тема ( всушност, го претпоставував одговорот) Сепак ми се допажа зрелоста на твоето размислување ( особено во врска со Годо) и се радувам кога дискутирам со млада личност која е господар на својот ум. Ако литература немаш петка убиј го професорот. (ова свати го како шега)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2008 во 23:48
Па всушност имам 4 ( и тоа ми е единствена 4), ама нема гајле јас си знам
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2008 во 23:53

Па всушност имам 4 ( и тоа ми е единствена 4), ама нема гајле јас си знам

Што професор ќе е тоа. Од мене имаш петка, ако ти е некаква сатисфакција.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2008 во 23:56
Да ми е , а професорка е всушност, јас си ја сакам и мислам дека нешто сака да ме испровоцира во последно време, ама не е битно ќе поправам
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2008 во 00:20
Ако твојата професорка, којашто многу си ја сакаш, а така и треба бидејќи сигурно ја заслужила твојата љубов, примени метод на самооценување, ќе имаш ли храброст да и кажеш, „Просте, јас знам за петка“ Или ситуацијата ќе ја сведеш на случајот „ГОДО“ и ќе чекаш да и помене меракот за провоцирање па да ти стави самата петка.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2008 во 14:33
Веќе и ме праша дали ми е проблем што имам 4 (глупаво прашање) и јас фино и одговорив дека оценката не ми е битна посебно кога ми е единствена четворка (единствено ме изнервира фактот дека има 5-ки во клас што не се заслужени), би имала храброст секако да и го речам тоа ама во моментов навистина и не ми беше толку важна оценката, па си го „чекав Годо“ на некој начин , ама без гајле ретко сум така пасивна
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2008 во 18:31
Погрешно си го избрала стојалиштето. Јас би ја прашал дали тавистина смета дека знам за четворка, а ако добијам од неа потврден одговор ќе ја замолам да се врати во времето кога таа била четврта година и дали нејзиното знаење било поголемо од моето. Ама добро да размисли. ( Ако е професор не значи дека се родила со знаење какво што сега го има) Има професори кои зад строгоста си го кријат сопственото незнаење, или пак си ги лечат комплексите со солидните ученици. Можеби твојата професорка и не била одлична како гимназијалка. Прашај на матурската и ќе видиш дека сум во право./
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2008 во 19:47
Добро, добро не се нервирај... . И да знаеш дека ќе ја прашам, и ќе ја прашам уште нешто: како успеа на двајца ученици да им стави четворки за полугодие а два часа пред тоа изјави дека одговориле за двојка .
Е затоа сум против самооценување, кога професор вака ќе те излаже за знаењето што го поседуваш, колку само можеме сами да си се излажеме
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 5>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,264 секунди.