IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Дали сте љубоморни?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали сте љубоморни?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 26>
Автор
Порака
anac Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Декември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 54
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anac Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Декември.2007 во 00:03
Originally posted by Anthony Anthony напиша:

Pa normalno deka sum!!! Pa sepak sum masko. Ne preterano - no sepak pomlku sum. Intersna rabota sekogas koga sum ja sokrival uspesno svojata ljubomora moite bivsi dobivale vpecatok deka ne gi sakam , mislele deka ne mi znacat nesto mnogu - i pravele raboti uste poveke da ja razgorat mojata ljubomora za konecno da ja pokazam ( se sekjavam na edna moja bivsa ljubov. Toku uspesno glumev ladnokrven maco-men sto devojceto za da ja predizvika mojata ljubomora za proslavata na eden rodenden na eden moj drugar se pojavi vo super hrabro mini suknjice. Pa normalno deka bev ljubomoren.Pa normalno deka izreagirav. Kako da ne bidam koga site zjapaa vo nejzinite ubavi i dolgi noze koj imaa suoerfinish vo prekrasno kruskovidno seksi gaze. Kako da ne bidam??? Kako da im e predizvik na devojkite da go napravat maskoto ljubomorno? Ako ne si togas se zalat deka ne gi sakas , ako si togas se zalat deka si psihopat. Odi razberi gi...
P.S Da bidam iskren istata vecer edvaj docekav da ja odnesam vo krevet i imavme eden takov zestok seks..

e od kade dozna deka bila oblecena za da te napravi lubomoren? Taa ti kaza taka? Sto ako celta i bila da se zapalis uste tolku na nea vo sto i vprocem mozebi uspeala
Pa i ne eloso toa bas
Кон врв
Viks Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 26.Октомври.2007
Локација: Macedonia
Поени: 120
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Viks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2008 во 20:55
Originally posted by ZeZnAtA ZeZnAtA напиша:

[QUOTE=anac]hmm... Jas mislam deka ljubomorata doaga koga covek ne veruva vo sebe i vo svoite kvaliteti!

аплаузаплаузаплауз
аплаузголемо%20гушкање
точно така ,зошто би била љубоморна  , ако сум сигурна во самата себе,и секако ако некој заслужил да биде со мене значи дека треба да му верувам , како и он мене , ако не .....здравје нека му ја мисли

Кон врв
majstorce62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Регистриран: 23.Декември.2007
Поени: 4251
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2008 во 20:59
Психолозите за љубомората велат дека е нус продукт на стравот да не го изгубите тоа што го сакате. Тој што сака, природно е да биде и љубоморен. И човечки.Тие што велат дека не се љубоморни или не ги сакаат своите партнери или се лажат и самите себе.
Кон врв
jasmina trpeska Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 19.Декември.2007
Поени: 22
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај jasmina trpeska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2008 во 21:32
spored moe mislenje ljubomorata kolku sto e stetna tolku e i korisna,od edna strana taa go potiknuva covekot kon podobro i posvesno razmisluvanje,megjutoa ako se pretera vo toa normalno e i stetna po zdravjeto!
PRVO DOKAZI SE< PA FALI SE!!!
Кон врв
ekaterina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Поени: 450
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekaterina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2008 во 00:39
jas cesto gi spojuvam ljubomorata i grizata, pa mnogumina mi zameraat (nekoi se i tuka megu vas)....
malo cuvstvstvo na ljubomora e nesto normalno, dokaz na ljubov i sega vednas doaga grizata, odnosno zagrizenosta..se vo edno...
koga sakas nekogo, prirodno e i da si zasegnat.
ovie dve cuvstva se ok ako ne se premine vo posesivnost...se do togas e samo dobra misla...
people are strange
Кон врв
devojka21 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Јули.2007
Поени: 184
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај devojka21 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2008 во 01:35
Јас сум љубоморна во границите на нормалата па мислам нормално е да се биде љубоморен барем малку ако се грижиш за врската
среќаа кога зборува на тел сакам да знам кој е не од љубомора туку од љубопитност ...а тел порано сум проверувала но од тоа нема фајде зошто и повици и пораки се бришат и броеви се запишуваат под друго име така да тоа е бесмислено
а за минатото сакам да знам се што се случило,но откако ќе дознаам се или барем кога мислам дека знам се што ме интересира , тогаш готово е со тоа никогаш повеќе не ни помислувам , зошто нормално е да има минато секој нелисреќа ако нема тогаш значи нешто не е во ред
а зошто патем некој би бил љубоморен на минатото тоа ако вредело немало да стане минато трепкање

Life is beautiful
Кон врв
moon88 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Декември.2007
Поени: 178
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moon88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2008 во 01:40
COVEK BEZ ISTORIJA NE E COVEK,ANE E PRAKSA DEKA ISTORIJATA MOZE DA E PRESUDNA VO IDNINATA MAKAR STO KAJ MNOGUMINA TOA E TAKA ZA ZAL(KAJ LJUBOMORNITE)OF COURSE
Кон врв
CONTESSA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Декември.2007
Поени: 1620
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај CONTESSA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2008 во 04:41
Originally posted by majstorce62 majstorce62 напиша:

Психолозите за љубомората велат дека е нус продукт на стравот да не го изгубите тоа што го сакате. Тој што сака, природно е да биде и љубоморен. И човечки.Тие што велат дека не се љубоморни или не ги сакаат своите партнери или се лажат и самите себе.
DA STO AKO BI IMALE DO VAS LICNOST STO BI SILA NON STOP NE ZAINTERESIRANA NA KOJA I NE I E TOLKU BITNO KADE STE VO MOMENTOT I SO KOJA LICNOST BAS VE DELI DALI BAS VO TOJ MOMENT MOZEBI VASIOT KOLEGA VE JADE SO OCI I KE DEDE SE DA ISPADNETE NA KAFE A TAA LICNOST NA OVA BI REKLA OK?!DEFINITIVNO MISLAM OK E DA IMA LJUBOMORA SEGA NE BAS OPSESIVNA ONOA BAS MALKU SLATKO I NEVINO DA MU POKAZETE NA DRUGIOT DEKA BAS I NE VI E SEEDNO A I DEKA STRAVUVATE DEKA NEKOJ KE VE OTKRADNE.
Кон врв
anac Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Декември.2007
Поени: 54
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anac Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2008 во 18:17
ZAGRIZENOSTA SE ISKAZUVA PREKU DRUGI RABOTI A NE PREKU KONTROLATA KADE SI! NEMOZEME ZAGRIZENOSTA DA JA POISTOVETUVAME SO "LJUBOMORATA VO NORMALNI GRANICI"! MOZE COVEK NIKOGAS DA NE TE PRASA STO TI E , DOBRO LI SI , KAKO SI KOGA SI DO NEGO, A NON-STOP DA SE JAVUVA I DA TE PRASUVA KADE SI I SO KOGO SI. VO DOBRATA VRSKA OBICNO USTE PRED DA SE NAJDES NA NEKOE MESTO PARTNEROT VEKE ZNAE DEKA SI TAMU!
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2008 во 21:04
Originally posted by majstorce62 majstorce62 напиша:

Kratko,jasno..-ispravno...аплауз

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2008 во 21:35

bev po "malku"...
  ama sega stanuvam, poveke ljubomorna...
  da ne nee na arno ova..збунетостзбунетост
Кон врв
sensei Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Октомври.2005
Поени: 2005
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sensei Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2008 во 21:41
Sakam da znam se sto e vazno, za minatoto i segasnosta. Dobro ja krijam ljubomorata, dodeka nema nesto konkretno.
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
Кон врв
naum 1518118 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
GayLord f**ker

Регистриран: 13.Септември.2007
Поени: 312
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај naum 1518118 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2008 во 23:01
Sofokle me iznenaduvash so vanvremenskite sposobnosti...
Кон врв
ekaterina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Поени: 450
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekaterina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2008 во 23:26
Originally posted by blashka blashka напиша:

bev po "malku"...

ama sega stanuvam, poveke ljubomorna...

da ne nee na arno ova..збунетостзбунетост

IC DA NE MU JA MISLIS...
DODEKA SI LJUBOMORNA IMA NESTO...
KOGA NEMA DA BIDES, E TOGAS NEMA DA E NA ARNO...
OD ISKUSTVO TI KAZUVAM....
SEKOGAS NI TREBA VNATRESNO OGANCE....
people are strange
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 26>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,641 секунди.