|
СКАНДАЛОЗНО објавени бугарски пописни фалсификати |
Внеси реплика | страница <1 89101112 14> |
Автор | ||||
m__g__
Сениор Регистриран: 22.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 591 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Майко мила, сега я втасахме |
||||
borec
Сениор Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
E pa KOJ treba da se slusha????
Fashistichkiot okupator sto gi ubival sigurno NE - TUPAK!!!
|
||||
tanas3
Сениор Регистриран: 14.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 233 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Къде е тоя фашистки окупатор да му кажа аз как така се окупира чужда държава
|
||||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Еве го бе ТАНАС.Бугарско Чистење на Македонско невино население во Втората Светска Војна.На вратата тој што стои е БУГАРСКИ ОФИЦЕР и им се сити на мртвите македонци |
||||
tanas3
Сениор Регистриран: 14.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 233 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Като пораснеш пак ще говорим. А иначе в България избитите от фашистите са били доста повече, така че не можете да претендирате за някво по особенно отношение към македонските комунисти!
|
||||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Влади, Честита Новата 2008.
Виждам тук споровете продължават с пълна сила. По темата: Българската държава можеш да я виниш за много грешки в политиката, но не можеш да съдиш сърцата и душите на българите- всеки, който е тръгнал живота си да дава за България и Македония го е правил от чисти подбуди, за възвишена цел, нещо по- голямо от отделния човешки живот. Аз лично бих искала да живея в тези времена- на съзнателна и доброволна саможертва в името на нещо, което е по- голямо от мен, от нетрайните човешки амбиции- благото на рода и Родината. |
||||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ЕЕ со мене не збориш така... хах.......еве го бе Танас викавте вие дека немало чистење на македонското население..знаеш ли уште какви архиви има во Македонија не си свесен. Само што страв им е на македонците тоа да го откријат од евентуално чистење на доказите....од бугарска или српска страна... |
||||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
П.С.
Пагане Среќна Нова година |
||||
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Влади, Българската държава има много, много,много по- богат архив. А и Турция има какво да даде и покаже. Така,че вие гледайте да използвате цената информация, която може да ви се даде от тези държави, а не тука да ни обяснявате исторически грешки и вини. Ние тях си ги знаеме, и вярвай, изкуплението за народа е страшно. Което е тъжното и трагичното. Така,че вместо тука само да се врегяме дай маллко конструктивно да подходим и един на друг да си изясним поне малко от тази наша драма. Ако в Македония са били убивани хора, то това са били тези, които определят себе си като комунисти и действат против официалната власт/ не че това оправдава Българската държав/, но и в самата България жертвите от тази политика са били двойно и тройно повече. Не сме били фашисти, нито пък окупатори. България е била неутрална страна прз Втората световна война. Едва след смъртта / мистериозна и неизяснена / на Българския цар Борис Трети, правителството на Богдан Филов присъединява страната към Тристранния пакт. Поради какви причини- може би поради този фатален недостатък на българския политик да не вижда по-далеч от вчера. |
||||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ехх сега и ти што се секираш... Еве ти уште една слика од Егејот пример.. Кај нас ги има ПРЕМНОГУ Има доста кај нас архиви ама од бугарски,српски и грчки окупатори... Еве ти пример Егејот што ни се случувало.. И едноставно нелии на македончето му се ебавало мајката(простете на изразов) од грчка,српска,бугарска, и албанска страна Изменето од Vladimir88 - 04.Јануари.2008 во 08:53 |
||||
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Влади, ти сфати ли поентата на това, което написах??
|
||||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Она горе што го постирав на сликата викаш дека биле комунисти?? АБе тоа се се македонци, невино население...македонско... Дај бе не го негирајте барем ова срамота е!! |
||||
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Влади, кого обвиняваш и съдиш? Мене? Моят чичо е от Кукуш- бежанец.
Най- голямата омраза и антагонизъм има към комунистите - български и сръбски. В червата си е македонец, но смята,че неговата Родина е българска Македония. Всеки има право на свое мислене. Важно е самосъзнанието на човека. Аз не вменявам на никого чувство на принадлежност. И не искам и на мен да се вменява и внушава коя съм и от къде съм. Това го знам още от зачеването си- българска майка ме е раждала и възпитавала. Не мога да отговарям за престъпления, извършени от други хора в друго време. Знам само, че истината е вода дълбока. И всеки решава докъде да нагази в нея. |
||||
ntg2003
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 483 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
"Едва след смъртта / мистериозна и неизяснена / на Българския цар Борис Трети, правителството на Богдан Филов присъединява страната към Тристранния пакт."
Пагане, грешиш! България се присъединява към оста още през 1941 год. След Германската окупация на Югославия и Гърция, на България са възложени административни и военни функции в беломорска Тракия,в Македония и в Западните покрайнини. Ако можеш, намери дневника на Богдан Филов. Препоръчвам го и на приятелите от Македония. Интересно историческо четиво. Издаден е чак през 1990 г. Защо ли? Изменето од ntg2003 - 04.Јануари.2008 во 09:37 |
||||
Внеси реплика | страница <1 89101112 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |