|
Другарство меѓу машко и женско= ЉУБОВ |
Внеси реплика | страница <1 56789 33> |
Автор | ||
Mishell_G
Сениор Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Imam i jas drugar (megju nas ne postoi nikakva privlecnost), tokmu poradi toa sto mnogu dobro se znaeme, znaeme deka vrska pomegju nas e nevozmozna. Ama, dokolku drugar mi e kako drugarka ti zgoden, pa i uste sme bliski, pa uste vo ist krevet .. Zaebi drugarstvo togas.. |
||
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Anakin pisa deka e za orlov toa , ama nema vrska . Sakav da kazam deka kaj sekogo e individualno i ne e samo karakterot vo prasanje tuku naj povekje i izgledot na sprotivniot pol isto i sopstevniot izgled .
|
||
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
uf tesko mi e da te razberam ako ste tolku bliski tolku sakate da ste zaedno gospode tvoj boze so te odbiva ?????? izgled????? izgledot e najmalku biten coveku moj naiven dusa privlekuva mnogu pojke nego izgledot neli ljubovta e slepa???? sestra? ahhaah abe za drugarka se zboruva so meseas sestri tuka Изменето од anakin - 03.Јануари.2008 во 00:52 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I jas mislam deka ne postoi iako sum imal bliska licnost od sprotivniot pol i samo edna misla vo glavata .
zen ti veruvam i e normalno odnesuvanje |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
samo taka mozes da razberes za kakva ljubov stanuva zbor pomegu masko i zensko koi se drugarizatoa spomnav sestra
|
||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не знам што е нејасно. Блиски сме да, па што ако? Јас сум близок со многумина па и девојќи, и што значи дека сите тие треба да ми бидат девојќи само заради тоа што љубовта е "слепа"? Љубовта не е слепа, слепа е за оние кои мижат додека љубат
А и зошто е неминовно другарката да ти стане девојка? Не е се во еротската љубов, и другарите се дел од животот, и тие се дел од спомените, и тие се дел од нашето богатство.
|
||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
||
zenmaster
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nemoj da me svatis pogresno ! Ne e neminovno tuku e pozelno da se smuavs , barem povremeno ili naj malku ednas .
|
||
|
||
Mishell_G
Сениор Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Malku me zbunuvas.. Ako sum tolku bliska so mojot najdobar prijatel, pa i kako sto vikas toj e zgoden, a toa e tolku retko da se najde denes, pa boze moj, bi prekrsila drugarstvo i bi bila so covekot.. |
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
moreeeeeeeeeeee ne zboram so si blizok so 10 tina taman rabota da gi legnes hahahahah zboram za edna edinstvena koja te pravi srekjen koga si vo nejzino drustvo so koja sakas da pominuvas denovi da idete zaedno nasekade da se smeete na isti stosevi da idete na pretstavi ednaaaaaaaaaaa more edna edinstvena koja ti e drugarka TOP ako imas takva kje legnete zaedno i kje go rasipete drugarsvoto kje stanete ljubavnici partneri ljubov garant i ne mi kazuvajte gacki zatoa sto toa taka odi Изменето од anakin - 03.Јануари.2008 во 01:01 |
||
|
||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Вреди ли за една мувка да се расипе добро пријателство?
|
||
|
||
zenmaster
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jas pak ke povtoram deka se e individualno koj kako gi svakja rabotite . Jas mislam deka naj golema uloga igra izgledot . Znaci ako sprotivniot pol e nesto nalik na "avion" togas i prijtelstvoto nema da bide vecno oti mislata ubiva .
|
||
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zen
neigra toa uloga oti tebe denes ti se diga na avioni pa si dekoncentiran malkucka |
||
|
||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е сега не претерувај..една единствена...тука темата е дали може да постои другарство меѓу дечко и девојка, а не меѓу дечко и една единствена...ептен ти ја направи романтична работава, уште малку да продолжиш и...да играте танго на полна месечина, да се тркалате по снегот, под еден чадор да се стискате хаха...така веќе се менува и темата. Дај да се вратиме на почетокот, може ли да постои другарство меѓу дечко и девојка? Јас гарантирам дека може, затоа што имам другарки.
|
||
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa ti kazav ako ja gledame taka temava na obicni drugarki - tralala togas temava e bez vrska i nema rezon da se komentira tuka e pointeresno ako imas drugarka koja eptem ti e drugarka mislam deka kje razeres so sakav da kazam inaku ti mozes da imas 7 a od ponedelnik do nedela da gi setas po kino ramstor i mozes da zgresis kaj tri a ostanuvat 4 nepipnati pa kje vikas na cel glas eneeeeeeee deka moze Изменето од anakin - 03.Јануари.2008 во 01:22 |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 56789 33> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |