|
ШТО СТАНА СО ВЕРОИСПОВЕД? |
Внеси реплика | страница <1 23456 7> |
Автор | |||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
e ima toa simbolika
no treba da jades uste 5 6 godini vrzana pa kje svatis KAPETANE MOJ KAPETANE Изменето од anakin - 02.Јануари.2008 во 20:46 |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
јас лично не сметам дека си лош, но кога веќе муабетиме за тоа, мислам дека не прифаќаш лесно туѓо мислење и став, крут си, ти треба флексибилност ама не ме сфаќај злонамерно, предрасудите треба да се тргнат настрана, овде сме да се дружиме,да научиме нешто повеќе, да се надополниме. ништо не решаваме, па ова е само форум! а и убаво кажа беличка, кога има љубов па и во ироничните постови тоа се чувствува и не преминува во негатива |
|||
connected
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
па зошто не ме поштедиш од толку години, помогни ми да заштедам некој ден прифаќам сугестии, еднаш реков дека тежнеам да сум оупен мајндед |
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
IMAS VREME
23 E NISTO VO ODNOS NA MILENIUM |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
connected
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
23? ништо не те разбирам |
|||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
E GLEDAS ?
SO TI REKOV IMA VREME VRZANA IMA VREME |
|||
|
|||
Izzi
Сениор BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
атеистите се најмирни тука...ич не вреѓаат нити ништо слично...
само иронзираат... |
|||
|
|||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
I VIKAT veronautika
|
|||
|
|||
zidarski
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4385 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Vekje nekolku pati imav pishano na ovaa tema, i otvoriv cel post "Mera spored Mera" (rechisi nikoj ne go razbra naslovot na postot...), no duri i tamu dobiv negativni komentari i prepukuvanja...
Pogolemiot del od lugjeto shto pishuvaat tuka imaat za cel da dokazhat neshto vo vrska so svojata vera (i od dvete strani) ili da ja napadnat drugata (so ili bez prichina). Obrnete vnimanie na detaljite - podnaslovot na ovoj forum e "Pravo na izbor ili...". Ovoj forum treba da e mesto za diskusii, za razgovori, za uchenje. Sega, da odgovoram na VD i Kaleefah... i ve molam ne go zemajte so losho, zatoa shto imam golema pochit kon vas... I dvete strani se vinovni za ovaa situacija - prvo, zatoa shto i od dvete strani ima "provokatori" koi se vo sostojba sekoja tema da ja unishtat (na angliski izrazot e hijackers - kidnaperi na temite), vtoro - zatoa shto i od "vash*te" ima mnogu koi imaat mnogu potcenuvachki odnos i znaat da napishat dosta navredlivi zborovi (samiot sum bil predmet na takvo obrakjanje). Da prestaneme da se prepukuvame. Ako nekoj ima prashanje vo vrska so tugjata religija, neka prasha, ako mu bide odgovoreno, vo red, ako ne mu bide, neka si vadi sam zakluchoci. Ako ima nekoj shto da kazhe za svojata vera pouchno, slobodno, site nie bi sakale da prochitame neshto povekje. Изменето од zidarski - 02.Јануари.2008 во 21:09 |
|||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
sekogas tuka za dobra zabava... |
|||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Da prestaneme da se prepukuvame. Ako nekoj ima prashanje vo vrska so tugjata religija, neka prasha, ako mu bide odgovoreno, vo red, ako ne mu bide, neka si vadi sam zakluchoci. Ako ima nekoj shto da kazhe za svojata vera pouchno, slobodno, site nie bi sakale da prochitame neshto povekje.
tokmu taka e sega zatoa ne e vo red sto e izbrisana temata na Boogie . Toj sakase da znae dali e vistina ... |
|||
vd
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 1539 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
connected, зарем ти би прифатила некое туѓо погрешно мислење? Кога сум во право, кога пишувам нешто, сигурно сум во право . . никогаш не пишувам ако не сум убеден во тоа што го пишувам 100%. Немам предарасуди , зошто да имам , јас оформувам мислење според вашето однесување и така ви возвраќам, како што мислам дека заслужувате. Значи, смирете се, бидете добри . . и јас ќе бидам добар спрема вас, но ако ме притискате со секакви коментари . . . и јас ќе ви возвратам . . можеби не со такви грди зборови како што вие ми пишувате, но со начин со кој добро ве замолчувам. П.С. и не го земајте ова како "еве вака ги учи Исламот". Искрено, НЕЗНАМ како учи Исламот во врска со ова моево однесување, но да речеме дека таква личност сум . . ова е мој карактер, мое однесување, ако си лош спрема мене . . . јас ќе се потрудам да не ти пројде тоа така . . . ќе се потрудам да си го добиеш заслуженото. Изменето од vd - 02.Јануари.2008 во 22:25 |
|||
Izzi
Сениор BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
само да гледаме воопшто да не дојде до таква ситуација
|
|||
|
|||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
јас сепак мислам дека ова е залудно. ако требало да се освести некој ке се освестел и пред темава.
Изменето од blueprayer - 03.Јануари.2008 во 00:03 |
|||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|||
Внеси реплика | страница <1 23456 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |