|
Зошто Жените Плачат ?? |
Внеси реплика | страница <1 7891011 22> |
Автор | ||
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mozam da zamislam kolku si samo ti hrabar i cvrst... aman bre i James Bond placese |
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...nemozesh da zamislish posho, ne sum napishal nisho za da zamislish, a ako me zamislish, zamislime deka sum plachel ama poradi dobra prichina a ne za se i seshto ako ne mi odgovara pa da se ljutam ko tebe... |
||
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zasto se sozaluvaat.
|
||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..............tocno..............koga covek place..toj se sozaluva samiot sebesi.......???i toa e naucno dokazano.................
|
||
defma
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Во принцип сум плачка, во одредени ситуации и воопшто не можам да ги контролирам солзите, а тоа на некој наќин ми дава сила да прифатам некои работи кои ќто на друг начин не би можела.
|
||
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Onoj sto me poznava mnooogu dobro,kolku i da se smeam i da se pravam vesela,dovolen e eden pogled so koj ke mi kaze "ne mi glumi"i ocite mi se polni so solzi ...placam od lutina,bes,nervoza...no nikogas za da manipuliram so nekogo.
|
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Solzite na zenite se kako zetoni za fliperska igra, aj pogodi koj e igrata t.e. topceto
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Најверојатно од истите или слични причини од кои плачат и мажите...
Само што некои од нив ги кријат солзите...
Демек машки биле...
|
||
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
јас кога плачам....цело маало се собира да ме теши со кофите во рака. |
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ааааа... па значи тоа на сликата марамче ти било за бришење солзи.... |
||
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не. Тоа ми ги покрива местата каде што немам заби. |
||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
затоа што има мажи кои гуштат во женските солзи.
|
||
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Што е гуштат?
|
||
Внеси реплика | страница <1 7891011 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |